Obavijesti

Show

Komentari 65

Rađa o bivšoj ženi Željani: Moja karijera joj je bila dodatan uteg

Rađa o bivšoj ženi Željani: Moja karijera joj je bila dodatan uteg
7

Uloga žene u životu sportaša se previše gleda kroz cipele i torbe, a nitko ne zna koliki uteg one nose. Mojoj bivšoj supruzi nije bilo lako većinu vrimena biti sama, pogotovo liti, rekao je bivši košarkaš Rađa

VIDEO

Dino Rađa (51) nedavno je postao osmi europski i treći hrvatski košarkaš, koji je dobio najveću moguću počast u košarkaškom svijetu. Primili su ga u ugledni Hall of Fame gdje mu je odano priznanje. 

Na svečanoj ceremoniji imao je govor u kojem nije izostavio svoju najvjerniju podršku - sinove Duju (21), Roka (14) i Niku (10) te suprugu Viktoriju (41), a sada se prisjetio još jedne važne žene u svojem životu.

Viktorija Rađa je pozirala bez šminke: 'Ništa kontra Hajduka'
Viktorija Rađa je pozirala bez šminke: 'Ništa kontra Hajduka'

- Željana. Tko ne zna, to mi je bivša žena. U ciloj ovoj priči ima i ona svoju ulogu. Od juniorskih dana se znamo. U ono doba postojala je i ženska ekipa Jugoplastike. Trenirali su u istoj dvorani, a kako nismo imali vrimena izlazit vanka dosta nas smo se međusobno simpatizirali i vezivali. Tako smo ona i ja rano krenuli skupa. Ja 18-19 a ona 19-20 godina - komentirao je Dino na svom profilu društvene mreže. 

Dodao je kako su se oženili 90-e godine prije njegovog odlaska u Rim.

- Vatrogasni dom u Kaštila. Sedamdeset ljudi, između ostalih piva nan je i Oliver. Ka prijatelj, a ne ka bend zadužen za muziku. Posli Rima je bila s menon u Bostonu sve četiri godine. Ja san u to doba bija skroz posvećen košarci. Nije se izlazilo nigdi. Trening, spavanje, hrana i tako u krug. Moralo se jest u određeno vrime da se može spavat što više i odmarat - rekao je Rađa, pa dodao:

Uloga žene u životu sportaša se previše gleda kroz cipele i torbe, a nitko ne zna koliki uteg one nose. Nije joj bilo lako većinu vrimena biti sama, pogotovo liti jer su pripreme trajale po 4-5 miseci. Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tada bila na vrhuncu. 

Bivši košarkaš se nadovezao kako je njihov prekid isključivo njihova stvar.

- Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije naš Duje koji je uvik bija u prvom planu i njoj i meni. I dan danas smo u dobrim odnosima. Bila je i u Americi na HOF ceremoniji. Inače, obje moje žene su rođene 7. srpnja pa recite da ne znan gađat - komentirao je Rađa te dodao nekoliko zajedničkih fotografija među kojima onu na kojoj pozira sa sadašnjom i bivšom suprugom.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin