Obavijesti

Show

Komentari 122

'Divlji' dečko: Frizer Jacques se ošišao kao Marko Grubnić

'Divlji' dečko: Frizer Jacques se ošišao kao Marko Grubnić
3

U Londonu, jednoj od europskih modnih meka irokeza je još itekako popularna, a to je i Houdek sigurno primijetio dok je tamo bio na audiciji za glazbeni show 'X Factor'

VIDEO

Iako je tijekom intenzivne 10-godišnje karijere Jacques Houdek (32) uglavnom bio vjeran jednostavnoj ježić frizurici, sada se odlučio za nešto divlje.

Pjevač je prije godinu dana odlučio “zamrznuti“ pjevačku karijeru te se posvetiti sebi i obitelji, a prema svemu sudeći, i omiljenom hobiju. Jacques, koji je po struci frizer, nikad nije zaboravio svoj zanat, kao što nikad nije ni prestao pratiti najnovije frizerske trendove. Sada se konačno ohrabrio te je počeo “furati“ popularnu šiljastu irokezicu. Glazbenik koji je pjevanje zamijenio profesorskom karijerom i seminar pjevanja naplaćuje 6990 kuna očito nije dugo razmišljao kako promijeniti imidž. Ne samo da mu je irokeza laka za održavanje, nego je nose i velike zvijezde poput pjevačice Rihanne. Jaques nije želio komentirati veliku promjenu poručivši preko menadžera Mihovila Beka da ne komunicira s medijima. Zato se ne zna je li se prepustio u ruke iskusnog frizera ili je sam odlučio uzeti škare u ruke. Iako je Houdek bio u Londonu prije dvije godine, u kojem se okušao u britanskom glazbenom showu “The X Factor”, unatoč napornom radnom tempu očito je uspio “upiti” ono najbolje od britanske prijestolnice.

U jednoj od europskih modnih meka irokeza je još itekako popularna, a to je i Houdek tada sigurno primijetio.

Trendovsku frizuru prvi je ipak “provalio” Marko Grubnić koji trenutačno živi u Londonu. Ondje je ošišao svoju dugu kosu koju je do tada redovito peglao u frizerskim salonima. Novu frizuru pokazao je u srpnju kad se prvi put od odlaska iz Hrvatske vratio u Zagreb. Da je u koraku s modom, Grubnić je pokazao i na Londonskom tjednu mode kada je obukao Burberryjevu košulju sa srcima. Takvu istu, vrijednu oko 4400 kuna, nosila je i Victoria Beckham (38) te Harry Styles (19), član benda One Direction. Stilist, koji više ne želi da ga se zove Modni Mačak, u Londonu se odlučio za novi početak.

- Mačak je umro zajedno sa šljokicama i perjem u mojem ormaru, zajedno s dugom kosom, ekstenzijama, zajedno s torbama - rekao je nedavno stilist koji je, za razliku od Houdeka, oduvijek bio sklon promjenama. Jacques je samo u mlađim danima bio sklon eksperimentiranju s bojama. Bojio ju je u plavu, dok danas preferira prirodne nijanse i jednostavne frizure. Pjevač koji je jednom izjavio kako bi volio biti švedski stol kada bi mogao biti hrana nedavno se opet prijavio na “The X Factor“, ali je brzo odustao.

- Producenti su me zvali da se vratim, pa sam prihvatio, ali osjetio sam da to više nije to. Zato sam odlučio odustati iako su me pokušavali zadržati - pohvalio se pjevač na svojem profilu na Facebooku.  

Najskuplji: Houdek poučava pjevanju i scenskom pokretu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti