Show

Komentari 2

Dizajnerica Sablić: Svi koji kažu da žive dobro od mode lažu...

Dizajnerica Sablić: Svi koji kažu da žive dobro od mode lažu...

Korona kriza koja je itetkako utjecala na moj brend koji se prodavao dok su išle ljetne haljine jer imam tri dućana u kojima prodajem odjeću. Osim toga bilo je i turista koji bi naletjeli i kupili nešto, rekla nam je dizajnerica

Za razliku od dosadašnjih haljina po kojima je najpoznatija supruga nogometnog trenera Gorana Sablića dizajnirala je mini božićnu kolekciju brokat odijela, za kojom su poludjele poznate Hrvatice. Iva Jerković, Lana Pavić, Lana Hrgović, Emina Šokota, Vanja Horvat, Vlatka Pokos, Andreja Ćupor, Nives Celzijus... samo neke su od dama koje su poželjele imati novo odijelo splitske dizajnerice u svojoj kolekciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Monika Sablić ovaj put se našla u ulozi modela za svoju kolekciju, a pozirati pred objektivom joj nije bilo teško jer je 1999. Godine bila Miss Dalmacije. Odijelo je već i prošetala na otvorenju estetske poliklinike Biljane Mančić u Splitu. Za kolekciju s odijelom Monika se odlučila kad je uvidjela da za svečanim haljinama baš i nema potražnje u vrijeme pandemije korona virusa.

-  Korona kriza koja je itetkako utjecala na moj brend koji se prodavao dok su išle ljetne haljine jer imam tri dućana u kojima prodajem odjeću. Osim toga bilo je i turista koji bi naletjeli i kupili nešto. No od 1. Rujna nema ničega jer jedva da ima svadbi, otkazano mi je 15 svadbi, vjenčanica, haljina za kume, uzvanike... Žene neće odvojiti za pir od 50 ljudi neke cifre za dizajnerske haljine već će kupiti jednu od sto kuna. Pričala sam s dosta kolega, isto je stanje kod svih. Sreća što mi dizajniranje nije jedini izvor prihoda inače bih bila jako uzrujana. Kako je ljudima koji isključivo žive od tog prihoda. Dizajneri su u teškom stanju. Svi koji govore drugačije, da žive dobro, lažu - rekla nam je dizajnerica.

Najčitaniji članci