Obavijesti

Show

Komentari 100

Djeca ne idu u školu: Stalno se svađaju, igraju noževima i piju

Djeca ne idu u školu: Stalno se svađaju, igraju noževima i piju
1

U privatnu školu išao je samo Maddox, no Brad i Angelina su ga brzo ispisali. Dadilje kažu kako oni nemaju nikakvu kontrolu nad svojom djecom koja vrište po noći i trče hodnicima

VIDEO

Brad Pitt (52) se prošli tjedan napio i divljao u privatnom avionu u kojem je bio s Angelinom (41) i djecom. Urlao je i fizički nasrtao na njihovih šestero sinova i kćeri. Holivudski par uvijek se hvalio da su brižni roditelji, a svako dijete imalo je svoju dadilju.

- U privatnu školu svojedobno je išao samo najstariji sin Maddox, ali roditelji su ga brzo ispisali - rekla je dadilja i dodala kako se djeca stalno svađaju i psuju, a neki čak piju alkohol i igraju se noževima.

Želi spasiti brak: Brad se povjerio prijateljima kako voli Angelinu, ali kaže da je ona potpuno luda žena

U jednom intervjuu Brad je izjavio kako je atmosfera u njihovoj kući kao u filmu 'Let iznad kukavičjeg gnijezda' u kojem se radnja odvija u ustanovi za psihičke bolesnike.

- Pitt i Jolie nemaju nikakvu kontrolu nad djecom. Usred noći vrište i trče hodnicima. Zbog njih nitko ne može spavati - žalila se obiteljska dadilja.

Priznala je kako je Brad bio taj koji je uvodio disciplinu u kuću. Često je vikao na njih, dok njegova supruga nije poduzimala nikakve mjere.

Glumac James Haven (43) brine o biološkoj djeci para Jolie-Pitt. Shiloh te blizance Knoxa i Vivienne izveo je na igranje u losanđeleški park

Desetogodišnja Shiloh je od malena voljela oblačiti mušku odjeću, a njeni roditelji su je u tome podržavali te je ponekad zvali John. Maddox (15) je veliki ljubitelj oružja, pa ga je Angelina za osmi rođendan odlučila odvesti u izbjeglički kamp.

- Mi smo znale cijelu noć gledati crtiće s djecom dok su Brad i Angelina spavali u drugoj sobi - ispričala je dadilja te priznala kako su radile mjesecima bez jednog dana odmora.

Jolie je zatražila skrbništvo nad djecom, a Bradu nudi da ih povremeno posjećuje uz prethodni dogovor. Mediji pišu da je i glumac okupio tim odvjetnika kako bi se izborio za zajedničko skrbništvo. Dok se par razvodi, glumičin brat James dadilja djecu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'