Obavijesti

Show

Komentari 1

'Djeca su nam bila skeptična, no pružaju nam podršku. Mi smo mudriji od ostalih natjecatelja'

'Djeca su nam bila skeptična, no pružaju nam podršku. Mi smo mudriji od ostalih natjecatelja'
4

Jelena i Mirko iz Zagreba prijavili su se u 'Superpar' jer prethodno nisu sudjelovali u takvom showu. Smatraju kako su za razliku od ostalih natjecatelja u showu bolji zbog mudrosti koju su stekli tijekom života

VIDEO

Ljubav je najvažnija, kada nekoga volite ništa vam nije teško napraviti niti vam je važno što primjećujete sa strane. Povjerenje je skoro isto bitno kao ljubav, jer ako ga nema, onda dolazi do trzavica i drugih problema. Trebamo i praštati jedni drugima, govore nam Jelena (65) i Mirko Jurković (71), kandidati ovogodišnje sezone emisije 'Superpar' koji su u braku 45 godina, otkrivajući 'čarobnu formulu' tako dugotrajne veze.

POGLEDAJTE VIDEO: Ozana i Ognjen u 'Superparu'

Pokretanje videa...

ozana i ognjen 01:08

Upoznali su se 1973. na rođendanu jedne Jelenine prijateljice. Mirko je tada bio DJ, imao je ploče i puštao glazbu. 

- Dok su svi oko mene trčkarali, ja sam pored svih, ugledala njega. Odudarao je od ostalih svojom osobnošću i stilom - govori nam Jelena. 

Tijekom svih godina koje su proveli zajedno, bilo je uspona i padova, no djeca su im uvijek bila na prvom mjestu. I naravno, Jelenu su uveseljavale Mirkove romantične geste.

- Jedna je posebno došla u obzir. Bili smo u restoranu s prijateljima na večeri, na našem stolu nije bilo vaze sa cvijećem dok na ostalim stolovima jest. Moj Mirko se ustao i sa drugog stola donio cvijeće. To mi je jedna od najljepši gesti jer je inače povučena osoba, a u tom trenu nije mislio što će drugi reći i misliti, već je samo želio mene razveseliti - ispričala nam je. 

Slobodno vrijeme najradije provode ujutro ispijajući kavu dok navečer vole gledati serije, a s obzirom na to da im se ukusi ponekad ne slažu, priznaju da TV znaju gledati svatko u svojoj prostoriji.

Ozana i Ognjen: 'Jedno drugo šišamo samo ako je to nužno. Imamo troje djece i želimo još'
Ozana i Ognjen: 'Jedno drugo  šišamo samo ako je to nužno. Imamo troje djece i želimo još'

Na prijavu u 'Superpar' potaknulo ih je to što nikad prije nisu sudjelovali u takvom show, a Jelena se našalila pa dodala kako je Mirko želio pokazati da joj nije za baciti. Inače imaju sina i kćer, a nedavno su postali ponosni baka i djed.

- Naša djeca u početku su bila skeptična. Smatrali su kako 'Superpar' nije za nas. No kasnije su nam pružili podršku i rekli da uđemo pa ako nam ne će biti dobro, uvijek možemo otići - ispričao je par iz Zagreba.

Super Par 2

Smatraju kako su za razliku od ostalih natjecatelja u showu bolji zbog mudrosti koju su stekli tijekom zajedničkog života, odnosno zbog godina koje ih nisu mazile. No smatraju kako su lošiji zbog zdravstvenog stanja i godina. U showu su ih se najviše dojmili Ratka i Gordon, jer su im dali najudobniju sobu znajući za njihovo zdravstveno stanje. 

- I kroz show dokazujemo kako se prilično poznajemo i imamo povjerenja jedno u drugo. Tako ćemo i dalje nastaviti - kažu Jelena i Mirko. 

Super Par 2

Jelena kod Mirka najviše cijeni pažnju, a unatoč godinama, tvrdi, veliki je romantik.

- On to možda ne pokazuje riječima, ali djelima svakako da - zaključila je Jelena, a Mirko je dodao kako kod supruge najviše cijeni požrtvovnost kao supruge i majke, ali i domaćice. 

 

 

 

 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu