Obavijesti

Show

Komentari 8

Djed Stipo je osvojio nagradu: Pobijedio unuka za jedan bod...

Djed Stipo je osvojio nagradu: Pobijedio unuka za jedan bod...
8

Pozivam vas sve da još jednu večer budete moji gosti. Drago mi je na pobjedi, ali ovu pobjedu dijelim s mojim prijateljima koje nisam znao sve do prije par dana, kazao je Stipo nakon što je proglašen pobjednikom

VIDEO

Na posljednjoj večeri u Baranji Jolanka svojim ribljim specijalitetima nije uspjela osvojiti više bodova od veselog djeda kojemu u ruke odlazi glavna nagrada tjedna.

U petak navečer Jolanka je pripremala riblji jelovnik te se tako malo odmaknula od mesnih jela koja su vladala baranjskim tjednom.

Za predjelo je poslužila Zeleno-žutu priču, točnije rižoto s tikvicama i škampima. 

- Rižoto je izgledao jako lijepo i fino je to teta Jolika posložila - pohvalio je Filip, a njegov djed se nije složio s njim.

- To mi je malo neuobičajeno, meni to nije hrana našeg podneblja i nije mi to leglo - priznao je Stipo nakon što je prvi put u životu probao račiće.

Priča s Dunava zvalo se glavno jelo koje se sastojalo od pohanog smuđa s krumpirom, pečenim povrćem te pečenom breskvom i kruškom. Ta voćno-riblja kombinacija izazvala je raspravu za stolom. I dok je jednima to bilo interesantno, drugima se nije baš dopalo, ali svi su pohvalili domaćicu za hrabrost.

- Dobro je bilo, ne mogu reći da je loša kombinacija, ali ja to volim na neki drugi način. Navika je da jedem na drugi način, ali nisu se tukli ukusi i bilo je dobro - kazao je veliki gurman Filip.

Za desert je poslužila Snježnu pitu s jabukama – pitu od jabuka s kokosom koja se svima svidjela te nisu imali nikakve primjedbe. Nakon što su se zasladili, slijedilo je posljednje ocjenjivanje. 

Filip joj je dao ocjenu 8 jer mu je bilo jednako dobro, kao i svaku večer do sada, Stipo joj je dao 7 jer mu je glavno jelo bilo „prenakićeno“, a predjelo nepoznanica. Sanja je dala ocjenu 9 jer se Jolanka potrudila i hrana je bila ukusna, a Sarah joj je dala 7 jer joj se nije svidjelo voće uz ribu. Tako je Jolanka zaradila 31 bod, što nije bilo dovoljno da prijeđe u vodstvo pa je pobjedu odnio glavni zabavljač tjedna – legendarni djed Stipo

- Hvala vam lijepo što ste mi dali tako lijepe ocjene i pozivam vas sve da još jednu večer budete moji gosti. Drago mi je na pobjedi, ali ovu pobjedu dijelim s mojim prijateljima koje nisam znao sve do prije par dana - kazao je Stipo.

Tako je završio jedan veseli tjedan u Baranji, prepun smijeha, ali i tradicije. Idući tjedan ujedno je i posljednji tjedan u ovoj sezoni showa 'Večera za 5 na selu' te se kuha u Zagrebačkoj županiji i Gradu Zagrebu

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin