Obavijesti

Show

Komentari 13

Djevojka sa sela: Nives Celzijus grad je zamijenila livadom pa izazovno pozirala pored sijena

Djevojka sa sela: Nives Celzijus grad je zamijenila livadom pa izazovno pozirala pored sijena
2

Nives nam je ranije otkrila i da će, kada ode u mirovinu, vjerojatno svoj život preseliti na selo i baviti se seoskim poslovima

VIDEO

Ja sam djevojka sa sela, stihovi su koji savršeno opisuju nove fotke Nives Celzijus (41), u atraktivnoj pozi ispred sijena. 'Ljubav je na selu', kratko je poručila Nives koja je svjetla grada zamijenila s prirodom na selu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Nives se opuštala na livadi u vesti od trapera i vrućim hlačicama, a nosila je i visoke štikle koje su se savršeno uklopile u njenu modnu kombinaciju. 

Celzijus često odlazi na selo pa je tako nedavno pozirala i u traktoru, u kupaćem kostimu. Na ovakvo Nivesino izdanje nismo navikli, ali ona je i ranije govorila kako voli otići na selo. Više je puta pozirala na livadama, u kukuruzu, a jednom se prilikom prisjetila svog djetinjstva koje je provodila kod bake na selu.

- Može djevojka otići iz sela, ali selo iz djevojke nikada. Iako sam gradska djevojka, kao klinka s nestrpljenjem sam čekala ljeto kako bih otišla iz grada u selo i uvijek je u meni postojala ta doza ruralnosti koju sam jedva čekala ispoljiti. Voljela sam selo čak više od mora. Kukurik pijetla za dobro jutro, rad u polju s bakom, mužnja koza, hranjenje kokica, radost kad pronađem svježa jaja pa baka pripremi kajganu, a deda poparu i ne mogu satima disati nakon doručka. Posebno sam se radovala kada dedonja donese još tople puter kiflice i namaže ih Eurokremom. Kiflice s Eurokremom uvijek su bile puno ukusnije u mom Lovćencu, nego u Zagrebu. A i dječaci su bili puno simpatičniji. Sjećam se svako poslijepodne pozvonili bi na kapiji i pobjegli, a tamo bi me dočekala crvena ruža. Sviđala sam se ja i gradskim dečkima, ali oni su svoju simpatiju iskazivali tako što bi zivkali na telefon i podrigivali. Postoji još milijun razloga zašto je selo ostalo u ovoj djevojci... I nikad ga neću pustiti da ode - poručila je tada Nives. 

Nives nam je ranije otkrila i da će, kada ode u mirovinu, vjerojatno svoj život preseliti na selo i baviti se seoskim poslovima.

- Znam da ljudima koji me ne poznaju zvuči nevjerojatno, ali moji prijatelji najbolje znaju da sam introvert i najviše volim periode kada se mogu zatvoriti u kuću i gotovo pa nemati dodira sa stvarnim svijetom. Shvatila sam da kad odem u mirovinu, otići ću vjerojatno negdje na selo i uzgajati paradajze i jagode - rekla nam je tada Nives.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..

Bravo, Marko! Cijela dvorana je urlala uz 'Rim Tim Tagi Dim'!
PRATITE UŽIVO

Bravo, Marko! Cijela dvorana je urlala uz 'Rim Tim Tagi Dim'!

Sve je spremno za veliku završnicu glazbenog natjecanja! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme
Naš Baby Lasagna nastupa 22.
PRATITE UŽIVO

Naš Baby Lasagna nastupa 22.

Sve je spremno za veliko finale Eurosonga! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, naš Baby Lasagna nastupa 23. po redu