Obavijesti

Show

Komentari 40

'Što princ Harry radi s glupom glumicom za koju nitko ne zna'

'Što princ Harry radi s glupom glumicom za koju nitko ne zna'
1

Marney je napisala da će Markle, glumica čija je majka crnkinja, a otac bijelac, 'baciti ljagu' na kraljevsku obitelj, a drugoj poruci ustvrdila je da nikada ne bi imala spolne odnose s 'crncem' jer su 'ružni'

VIDEO

Vođa britanske euroskeptične stranke UKIP pozvan je u nedjelju da se povuče s dužnosti nakon što je list Mail on Sunday objavio da je njegova djevojka poslala rasističke poruke o zaručnici princa Harryja, Meghan Markle (36).

Henry Bolton (54) postao je prošle godine četvrti vođa stranke u godinu dana. Stranka je imala velik utjecaj na referendumsku odluku o Brexitu.

Bolton je oko Božića završio u tabloidima jer je ostavio suprugu zbog 25-godišnjeg modela i članice UKIP-a Jo Marney. Mail on Sunday objavio je niz poruka koje je Marney poslala prijatelju, a u kojima je uvredljivo komentirala Markle i crnce.

List je potom objavio i njezinu ispriku, jer ona sada tvrdi da su njezini komentari 'izvučeni iz konteksta'. Marney je zbog toga suspendirana iz stranke.

UKIP-ov član Bill Etheridge, zastupnik Europskog parlamenta, rekao je:

- Došlo je vrijeme da Henry Bolton podnese ostavku na mjesto vođe UKIP-a. On mora otići i to brzo i što je tiše moguće.

Meghan Markle visits radio station Reprezent FM, with her fiancee Britain

Smatra da je on politički neiskusan i da je njegovo vodstvo bilo 'pakao' za stranku. Peter Whittle, član Londonske skupštine iz redova UKIP-a, rekao je da bi Boltona trebalo izbaciti iz stranke.

Marney je napisala da će Markle, američka glumica čija je majka crnkinja, a otac bijelac, 'baciti ljagu' na kraljevsku obitelj, a drugoj poruci ustvrdila je da nikada ne bi imala spolne odnose s 'crncem' jer su 'ružni'.

- Što on radi s glupom glumicom za koju nitko nije čuo. Pa ovo je Britanija, ne Afrika - napisala je.

Markle i princ Harry vjenčat će se 19. svibnja u dvorcu Windsor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin