Obavijesti

Show

Komentari 4

'Dobila sam živčani napad prije nego što sam izašla pred oltar'

'Dobila sam živčani napad prije nego što sam izašla pred oltar'
17

Glumica i bivša misica za vjenčanje je odabrala veo dug 22 metra, no tren kada je trebala izaći pred supruga, pjevača Nicka Jonasa imala je napad panike, no smirila se kada ga je ugledala

VIDEO

 Priyanka Chopra (36) početkom prosinca prošle godine vjenčala se s Nickom Jonasom (26). Raskošno slavlje trajalo je tri dana, a glumica i bivša misica sada je priznala što joj se dogodilo prije nego što je stala ispred oltara. 

Naime, kako tvrde strani mediji, Priyanka je doživjela napad panike nekoliko minuta prije razmjene zavjeta u crkvi. Glumica koja se pojavila u kultnoj seriji "Baywatch" i pjevač oženili su se u Indijskom gradu Jodhpur gdje su postali bračni par, a kako je bivša misica otkrila nije mogla smiriti živce pred samu svečanu ceremoniju. 

Nick Jonas zatvorio zlatarnu da izabere bivšoj Missici prsten
Nick Jonas zatvorio zlatarnu da izabere bivšoj Missici prsten

- Imala sam napad panike trenutak prije nego što sam se trebala spustiti dolje niz prolaz - rekla je Priyanka za Američki jutarnji show 'Dobro jutro, Amerika'. 

- Sjećam se da su stavili veo na mene, a on je bio dug 22 metra... i onda sam počela živčaniti kada sam stajala iza njega, htjeli su mi reći kada da počnem izlaziti i glazba je počela... u tom trenutku napala me panika - rekla je glumica i dodala:

- Onda sam ugledala Nicka i taj trenutak neću nikada zaboraviti - objasnila je. 

Par je imao dvije ceremonije. Prva je bila kršćanska, a druga hinduistička, a zatim su imali i svečanu večeru koja je trajala do jutra. Bivša manekenka također je priznala da je bila umorna od svih proslava.

- Do posljednje svečanosti bila sam umorna. Čak i nismo imali moment gdje bi se zapitali 'Ok, a što mi osjećamo?', a razlog tome je bio valjda zato što smo slavili s toliko puno ljudi, ali bilo je oke - izjavila je Chopra. 

Mladenci su slavili s obitelji i prijateljima u Belmontu u Sjevernoj Karolini, gdje je Jonasov otac Paul Kevin Jonas(53)odrastao i gdje ima restoran. 

Ljuti na bivšu misicu: Slonovi s vjenčanja žive okovani lancima
Ljuti na bivšu misicu: Slonovi s vjenčanja žive okovani lancima

Njihovo vjenčanje razbjesnilo je borce za prava životinja iz udruge PETA. Prema indijskim običajima, par je koristio životinje tijekom obreda. Imali su slona s dva sedla kojeg su u jednom trenu mladenci zajedno zajahali, a Nick se na ceremoniji pojavio na bijelom konju. 

- Slonovi koji se koriste za vjenčanja žive okovani lancima, a konje kontroliraju bičevima sa šiljcima - rekli su članovi PETA-e. Dodali su da Priyanku očito nitko nije obavijestio da sudjeluje u zlostavljanju životinja. 

- Promicanje okrutnosti prema životinjama koje nemaju izbora ne čini te velikom ili glamuroznom. Baš suprotno - kažu iz udruge. Sretan dan za Priyanku i Nicka, kako tvrde iz PETA-e, nije bio sretan i za životinje. 

Zaruke su 'pale' u srpnju i tada već počeli planirati vjenčanje koje bilo u glamuroznoj palači Umaid Bhawan u Jodhpuru. Obred je vodio mladoženjin otac, a torta je bila visoka pet i pol metara. 

Priyanka and Nick Jonas

U svatove su pozvali samo rodbinu i najbliže prijatelje, no njih je bilo sasvim dovoljno da zauzmu sve sobe grandiozne palače. Šuškalo se da će na svadbu doći i princ Harry(34) i Meghan Markle (37), koja je dobra glumičina prijateljica, ali par se nije pojavio. 

Nick i Priyanka nakon toga uživali su u medenom mjesecu. Prvo su  Božić proveli u Londonu s Nickovim bratom, Joeom (29) te njegovom zaručnicom, glumicom Sophie Turner (22) i njezinom obitelji. Bili su i u Švicarskim Alapama, a zatim i na Karibima. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

HANA I GORAN U IZLASKU S BIVŠOM NATJECATELJICOM? 'Ja im samo držim svijeću'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin