Show

Komentari 3

Dobit ćete 2 pjesme s novog albuma, 3 hita i iznenađenje

Dobit ćete 2 pjesme s novog albuma, 3 hita i iznenađenje

PRIVILEGIJ Na promotivnom CD-u, koji vam sutra besplatno daruju 24sata, nalazi se pet pjesama i spot. Naši čitatelji će prvi moći čuti nove pjesme Miroslava Škore

Supruga Kim Ann prva čuje moje nove pjesme jer vodi diskografsku kuću. Kći Ivana je u svemu samozatajna, pa tako i u kritikama, a sin Matija mi je pomogao stvarati album, kaže Miroslav Škoro (51).

Kralj tamburice dodaje da mu se 18-godišnji sin okušao u skladanju glazbe, a na albumu 'Put putujem', koji izlazi 4. lipnja, svirao je i gitaru.

- Odradio je odličan posao. Da može, sin bi svirao cijeli dan, ma spavao bi na pozornici - smije se Škoro. Pjevač dodaje da još ne razmišlja o turneji jer prvo želi vidjeti kako će publika reagirati na pjesme.

- Planirati koncerte u stadiju u kojem album tek izlazi bilo bi jednako pravljenju ražnja dok je zeko još u šumi - kaže duhoviti Slavonac.

Glazbenik je ostao vjeran starom prepoznatljivom zvuku, ali neki noviteti će, nada se, privući novu i mlađu publiku, koja ga do sada nije slušala.

Na novom albumu 'Put putujem', na čiji naziv je Miroslava nadahnuo pokojni otac, koji mu se javio u snu, nalazi se 14 novih pjesama, na kojima je kralj tamburice sa suradnicima radio čak četiri godine.

- Kreativniji sam što se tiče autorstva, a postigli smo i puno bolji zvuk nego na prijašnjim albumima - kaže pjevač. Za singl 'Od kud ti pravo' Škoro je s glumcima već snimio videospot.

Škorina ‘Domovina’ besplatno za čitatelje

Na promotivnom CD-u, koji vam sutra besplatno daruju 24sata, nalazi se pet pjesama i spot. Naši čitatelji će prvi moći čuti Škorine nove pjesme 'Od kud ti pravo' i 'Do pakla od neba', a moći će uživati i u starijim hitovima 'Domovina', 'Tamo gdje je dom' i 'Umoran sam anđele'. Na našem promotivnom CD-u pripremili smo vam još jedno iznenađenje: spot za pjesmu 'Zašto lažu nam u lice'.

Najčitaniji članci