Show

Komentari 56

Doček 'Uraganki' u Beogradu: Žiri nam nije bio naklonjen, a Sanja imala gaf u koreografiji

Doček 'Uraganki' u Beogradu:  Žiri nam nije bio naklonjen, a Sanja imala gaf u koreografiji

Članice grupe Hurricane, Sanja, Ksenija i Ivana, dobile su simpatije šire javnosti, a veseli doček imale su u zračnoj luci u Beogradu, a svoje dojmove još uvijek nisu slegnule...

Srpske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu, grupa Hurricane, sinoć su u finalu osvojile 15. mjesto, a danas su se u popodnevnim satima vratile u Beograd. 

POGLEDAJTE VIDEO: Veseli doček u Beogradu

Zadovoljne 'Uraganke' ističu da i dalje nisu svjesne što se dogodilo, ali da se zahvaljuju svima na podršci.

- Mi smo pobijedile što se nas tiče. Ponosne smo na nas i na regiju, same sebe smo iznenadile - rekle su za Kurir i dodale:

Beograd: Povratak Uraganki sa finala Eurosonga 2021.

- Stručni žiri nam nije bio naklonjen, po glasovima publike bili smo deveti. Ulazak u finale je velika stvar, malo su nam zasuzile oči kada smo prošli dalje. 

Iako je koreografija bila zahtjevna, djevojke su presretne i zadovoljne, a dodaju da nakon nastupa možda i zakažu koncert. Sanja se osvrnula na gaf u koreografiji tijekom polufinalne večeri. 

Beograd: Povratak Uraganki sa finala Eurosonga 2021.

- Trebala sam čučnuti, pogriješila sam. Htjela sam 'zakucati' s pjevanjem, i nisam čučnula. Ali s plesne strane nisam pogriješila jer sam bila u sredini i 'moglo mi se' - rekla je. Njihova pratnja u Rotterdamu, Marija Šerifović također je zadovoljna.

- Zadovoljna sam, mislim da je ipak važnije ono što će vam djevojke govoriti. Drago mi je da ih je Srbija podržala, nije moglo bolje, stvarno su se trudile. Ulazak u finale je ogroman uspjeh. Bila bih lažov kad ne bi rekla da je stručni žiri mogao da da i poneki glas za nas - zaključila je Marija.

Najčitaniji članci