Obavijesti

Show

Komentari 91

Dok moli krunicu: Borna osvaja Sljeme u mrežastim čarapama

Dok moli krunicu: Borna osvaja Sljeme u mrežastim čarapama
2

UVIJEK AKTIVNA Osim planinarenjem, ako je suditi po Borninim društvenim mrežama, bavi se i tenisom, ali i plivanjem na jednom od zagrebačkih bazena

VIDEO

Nekadašnja dizajnerica i životni guru Borna Kotromanić (45) živi zdravim životom. Često odlazi na Sljeme i prolaznike oduševljava neobičnim sportskim kombinacijama.

Iako je bivšoj supruzi 'kralja mlijeka' Luke Rajića (53) odavno propala modna karijera, Borna i dalje živi i diše glamur. Kratke hlačice živih boja, mnogo mrežastih materijala od tajica do topa, najmodernije tenisice, kratka frizura za vruće vrijeme i zavidna linija.

Osim planinarenjem, ako je suditi po Borninim društvenim mrežama, bavi se i tenisom, ali i plivanjem na jednom od zagrebačkih bazena.

- Što radiš u Zagrebu, idi uživati na prekrasnoj obali - napisali su joj preko društvenih mreža, a Borna im je na to odgovorila da “ostaje u gradu kako bi ga učinila ljepšim”.

Vjernica koja je nekad prakticirala kabalu, a onda preko društvenih mreža objavljivala snimke na kojima pjeva pučke crkvene pjesme napisala je kako je “penjanje na Sljeme brže i slađe kad se putem moli krunica”.

Modni znalci Bornine kombinacije najčešće proglase užasnima, no bivša dizajnerica ne odustaje.

 

 

#glamour

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin