Obavijesti

Show

Komentari 1

Dokazi o kraljevskom rasizmu procurili, palača je dala izjavu

Dokazi o kraljevskom rasizmu procurili, palača je dala izjavu
4

Otkriveni su nikad prije viđeni dokumenti koji potvrđuju da je rasizam na dvoru postojao.Oglasili su se i glasnogovornici palače, a na društvenim mrežama već se piše o tome da su Harry i Meghan govorili istinu

VIDEO

Tijekom istraživanja u Nacionalnom Arhivu The Guardian je otkrio je nikad ranije viđene dokumente koji potvrđuju da je palača sve do 1968. godine prakticirala rasistička pravila pri zapošljavanju strancima etničkih manjina i imigranata. Nisu mogli dobiti posao među redovima svećenika niti obavljati svećeničke poslove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:30

Naime, glavni financijski menadžer kraljice rekao je državnim službenicima kako im 'nije bila praksa imenovati obojene imigrante ili strance na činovničke uloge' i jedino radno mjesto kojem su se oni mogli nadati u Buckinghamskoj palači bilo je među članovima posluge. 

Diamond Jubilee celebrations

Iako sama kraljica Elizabeta II.  (95) nije sama zapošljavala ljude, pa tako ni diskriminirala protiv ikoga, ovo je nekima potvrdilo kako postoji zrno istine u optužbama Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) da se u kraljevskoj obitelji kriju rasisti.

 

Glasnogovornik za kraljevsku obitelj izjavio je da 'kraljevsko kućanstvo i suveren poštuju odredbe Zakona o ravnopravnosti, u načelu i u praksi' te uputio da su dokazi vidljivi u sastavu kraljevskog domaćinstva i rada istog.

- Tvrdnje koje se temelje na izvještaju o razgovorima prije više od 50 godina ne bi trebale služiti donošenju zaključaka o modernim događajima - poručio je za CNN.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu