Show

Komentari 10

Đokovićeva Jelena u kućnom izdanju: Radila kovrče i pjevala

Đokovićeva Jelena u kućnom izdanju: Radila kovrče i pjevala

Iako je žena trenutačno vodećeg tenisača svijeta, Jelena ne odlazi u frizerski salon već si doma, bez uvijača i zagrijavanja kose, sama napravi kovrčavu kosu. Bila je zadovoljna ishodom pa je zapjevala i zaplesala

Supruga srpskog tenisača Novaka Đokovića (33), Jelena Đoković (34), oduševila je svoje pratitelje videom koji je objavila na svom profilu na društvenim mrežama. Iako Jelena inače nikad ne glumi u javnosti i često pozira bez šminke, ovoga je puta otišla korak dalje i pokazala se u potpuno kućnom izdanju.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena radi kovrče

Otkrila je način na koji radi savršene kovrče bez odlaska u frizerski salon i bez uvijača i zagrijavanja kose. Vidno raspoložena Jelena u videu je čak i zapjevala hit 'I'm Every Woman', koji u originalu pjeva Chaka Khan.

- Kada je u pitanju prirodna ljepota, Jelena ti si na prvom mjestu - hvalili su je u komentarima. Ljudi su joj pisali kako je divna osoba, da pršti pozitivnom energijom i da bi se svi trebali ugledati na nju. 

Ipak, bilo je i onih koji su je hvalili, a da im nije bilo jasno zašto se nije 'probarabila'. 

- Muž ti ima milijune, a tebe boli briga kako izgledaš na Instagramu. To je stav - poručili su joj. 

Đokovići su u lipnju boravili na Jadranu i proslavili Jelenin 34. rođendan, a Novak je ispričao da im je godišnjica važan datum i nakon pet i pol godina braka. 

- Oboje naš odnos doživljavamo tako da ga svaki dan njegujemo, da ne zapustimo ono što čini našu ljubav tako snažnom - rekao je i pojasnio da ga Jelena oduševljava i nakon deset godina ljubavi. 

Đoković je trenutačno vodeći na najnovijoj ATP listi, koja je jučer objavljena nakon više od pet mjeseci pauze zbog korona virusa.

Najčitaniji članci