Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Dolazi plima: Kralj mora će se žrtvovati za našu budućnost

Ocean Master će zbog pohlepe prouzročiti građanski rat na kraju kojeg će samo pravi kralj ostati stajati. Samo onaj koji će i život za svoj narod dati bit će izabranik

Foto: Facebook/Screenshot
11 komentara

Dosadašnji filmovi iz novije ponude Warner Brosa nisu baš oduševili niti publiku niti kritiku. U stvari, da iskreni budemo, samo je jedan film uspio oboje. U pitanju je 'Wonder Woman', koji je bio pretprošloljetni hit film. Nakon tog filma dobili smo i 'Ligu pravde'. Međutim, zbog podosta puno poteškoća vezanih za film (promjena redatelja, nedovršeni efekti, loša kostimografija), dobili smo djelo koje je malo koga usrećilo. Ponajviše se prigovaralo manjku zabave u jednom superherojskom filmu.

NAJBOLJI UBOJICA John Wick krenuo je jahati:Ako boga znate, ne dirajte mu konja

Ali ono što je gotovo svima upalo u oči bio je lik Aquamana Jasona Momoe. Premda je teško reći da je to odlično napisan ili odlično odglumljen lik, naspram preostalih likova u filmu 'Liga pravde' Aquaman se pokazao kao vrhunski. Stoga je interes za nadolazeći film o njemu bio podosta velik. Doduše, većina toga što smo vidjeli do danas nije bilo osobito oduševljavajuće, davalo je do znanja da je pred nama običan, zaboravljiv film s istim problemom kojeg je imao i prethodnik - manjak zabavnih elemenata. Sve to promijenilo se dolaskom videa puštenog na Comic-Conu u New Yorku.

Foto: Facebook/Screenshot

Petominutni isječak iz filma po prvi put pokazao nam je vibrantne boje, akciju i uzbuđenje u jednom Warner Brosovom filmu iz sadašnje ere. Redatelj James Wan očigledno je pogledao što su bili najveći prigovori na prijašnje filmove te je odlučio poduzeti korake ne bi li se to izbjeglo u 'Aquamanu'. A kako je osim 'dodavanja' zabave Wan u filmu o građanskom ratu uspio zadržati i ozbiljnost, čini se da će nam u kina uploviti još jedan kvalitetan Warner Brosov uradak.

Pogledajte uzbudljivih pet minuta novog foršpana

U filmu Jason Momoa reprizira svoju ulogu Arthura Curryja, prijestolonasljednika za titulu kralja mora. Njegov polubrat, Ocean Master (Patrick Wilson) prouzročit će građanski rat na kraju kojeg će samo pravi kralj ostati stajati. Buduću kraljicu Meru glumi Amber Heard, dok je Aquamanovog saveznika, Nuidisa Vulka, odglumio Willem Dafoe.

U OKRILJU NOĆI Prvi Osvetnik je došao: Robin Hood donijet će pravdu svima

U kraćim ulogama našli su se i Nicole Kidman te Temuera Morrison koji glume Aquamanove roditelje, kraljicu Atlannu i Thomasa Curryja, a Dolph Lundgren je kralj Nereus, vladar jedne od podvodnih nacija. Opakog negativca u filmu, Black Mantu (vidite ga u videu), glumi Yahya Abdul-Mateen II, dok je Djimon Hounsou uzeo ulogu The FIsherman Kinga, kralja druge od sedam podvodnih nacija. James Wan režira svojom sposobnom rukom, po scenariju šestero autora.

'Aquaman' bi se u kinima trebao pojaviti 21. prosinca ove godine.

 

Tema: FILM

Message