Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Prvi Osvetnik je došao: Robin Hood donijet će pravdu svima

Nova verzija Robina Hooda prikazat će mlade dane poznatog pljačkaša i branitelja potlačenih te otkriti detalje koji su Robina potakli da se izvan zakona bori za malog čovjeka

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Taron Egerton uistinu živi u jednoj od boljih faza svojeg života. Mladi glumac naredne godine dolazi u kina u ulozi koja bi mu mogla bez ikakvog problema definirati daljnju karijeru, onu u filmu 'Rocketman', o životu Eltona Johna.

ROCKETMAN Ovo će biti luda vožnja: Dolazi priča o životu Sir Eltona Johna

No prije nego što postane jedan od britanskih ekstravagantnijih umjetnika, Tarona ćemo ove godine vidjeti u ulozi lika kojeg se može opisati kao 'Prvog Osvetnika', u ulozi Robina Hooda. Nova verzija Hooda prikazat će mlade dane poznatog pljačkaša i branitelja potlačenih te otkriti detalje koji su Robina potakli da se izvan zakona bori za malog čovjeka.

Foto: Twitter/Screenshot

Kao mladić pun ideala odlazi u križarski rat, gdje doživljava samo razočaranja, ali i postaje iskusni ratnik. Po povratku u svoj rodni kraj oneraspoloži ga što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti. Robin i njegov zapovjednik (Foxx) tada podižu bunu protiv korumpiranog kralja u ovoj uzbudljivoj akcijskoj avanturi prepunoj eksplozija, ludih scena borbi te bezvremenske romantike.

Pogledajte novi foršpan

Ovaj epski lopov i ratnik već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu. Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija.

66th Cannes Film Festival - Venus in Fur - Premiere J'ACCUSE Osramoćeni Polanski preuzet će režiju filma o lažnoj optužbi

Glavne uloge imaju gore spomenuti Taron Egerton i Jamie Foxx, kao Robin Hood i Little John. Negativac po narudžbi, Ben Mendelsohn, preuzeo je ulogu šerifa od Notthinghama, a Eva Hewson glumi mladu 'djevu' Marian. Robinovu veselu lopovsku družinu upotpunjuju komičar Tim Minchin kao fratar Tuck te Jamie Dornan kao Will Scarlet.

Novi 'Robin Hood' u sva bolja kina dolazi 29. studenog ove godine.

Tema: FILM

Message