Obavijesti

Show

Komentari 52

Doloresin otac povjerio se prijateljici: Laže o trudnoći

Doloresin otac povjerio se prijateljici: Laže o trudnoći
4

NI SUSJEDI JOJ NE VJERUJU: U Šibeniku je dugo nisu vidjeli. No, susjedi ipak odmahuju rukom i podsmjehuju se izjavama o trudnoći s Dikanom

VIDEO

Alka Vuica u restoranu Primošten u Zagrebu slavila je 49. rođendan. Na tulumu su bili njezini prijatelji Josip Radeljak (67) i Dolores Lambaša (29). Glumica koja posljednih dana dvosmislenim statusima na Facebooku insinuira da je trudna, navodno je “navalila” na viski. Dikan joj je, priča se, prigovarao da prestane piti, no nije se dala smesti. Njezin otac Gino, tvrdi RTL, otkrio je prijateljici kako njegova kći laže da je trudna te da je od silnih skandala više ne prepoznaje. U njezinu rodnom Šibeniku svi znaju tko je ona. Susjedi tvrde kako rijetko posjećuje obitelj i dodaju kako nikad nisu povjerovali da je trudna. Iako trudnoću nije htjela potvrditi, nedavno se oglasila na napise u medijima.
- Što se tiče mog odgoja djece, kako Lane, tako i Josipova i mog budućeg djeteta, želim da javnost zna da se moralno obvezujem da će uz mene rasti u miru, sreći i veselju te da nikakvim načinima i više nikada neću dopustiti da budu izložena bilo kojoj vrsti zlostavljanja - napisala je u pismu koje je poslala redakciji “In magazina”. Dolores stalno govori koliko je zaljubljena u bivšeg supruga Vlatke Pokos (40). Tvrdi da ga je čekala stoljećima.
- Ljudi su ljubomorni na Josipa Radeljaka jer je svoj ispunjen i lijep život proveo s najljepšim i najuspješnijim ženama u bivšoj Jugoslaviji i šire. Samo neka mu zavide jer imaju i zašto. Ne postoji muškarac kao što je on - govorila je Dolores nakon što su lani potvrdili ljubavnu vezu s Dikanom. Poetski je opisala njegovu kosu govoreći da su se u njoj smirili svi vjetrovi svijeta, ali i razigrali. Kazala je kako je Radeljak odličan ljubavnik, vrlo strastven u krevetu te da može uzbuditi svaku ženu.

NI SUSJEDI JOJ NE VJERUJU
U rodnom Šibeniku dugo nisu vidjeli Lambašu. Susjedi odmahuju rukom i podsmjehuju se njezinim izjavama da je trudna s Josipom Radeljakom. Otac Gino, tvrdi RTL, kćer više ne prepoznaje zbog silnih skandala u koje je uvučena.

LAMBAŠA NA VISU: MOJA KĆI BITI ĆE 5. DIKANOVA SUPRUGA
S Dikanom je ljetos oplovila Hvar, Brač, Korčulu i Vis. Dolores je Radeljakovom jahtom stigla u Komižu na premijeru filma “Vjerujem u anđele”. Dobro raspoložena prokomentirala je odnos s Dikanom: “Mislim da će Josipova peta žena biti moja kći. Djetetu želim sve najbolje, a ne znam boljeg muškarca od njega. Jedino ako tu kćer ne budem imala s njim”, rekla je glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...