Obavijesti

Show

Komentari 2

Domaća komedija najgledaniji film prvog vikenda ove godine

Domaća komedija najgledaniji film prvog vikenda ove godine
9

U prva tri dana prikazivanja najiščekivaniju hrvatsku komediju godine vidjelo je 15.000 ljudi. Vrhunac je bio na premijeri, kada se u CineStaru tražilo sjedalo više

VIDEO

Najiščekivanija hrvatska komedija godine , 'Narodni heroj Ljiljan Vidić' redatelja Ivana Gorana Viteza nakon što je izazvala nezapamćeni interes na svojoj premijeri u Zagrebu, kada se u CineStaru tražila dvorana više, s prvim vikendom prikazivanja izazvala je i veliki interes publike. U prva tri dana prikazivanja film je oduševio 15.000 gledatelja koji su smijehom ispunili kino dvorane diljem Hrvatske. Ove brojke, u prva tri dana film svrstavaju u društvo hrvatskih filmova koji su imali fantastično kino otvaranje.

Blitz Film i Video distribucija

Nakon zagrebačke premijere, publika je pohrlila u kina diljem Hrvatske ne bi li pogledala partizansko-ustaško-četnički spektakl koji odgovara na pitanje: 'gdje si bio '45-te?'.

'Narodni heroj Ljiljan Vidić' prati četu partizana koja se, predvođena mladim pjesnikom, natječe na endehazijskom talent showu "Čimbenik X". Pobjednik osvaja nastup na Poglavnikovom domjenku te samim time i priliku da uz pjesmu, ples i pucnjeve okonča rat.

Saznajte tko je pobijedio u Drugom svjetskom ratu, a tko u prvom hrvatskom talent showu ; kako su u 40-ima izgledali šoping centri, a kako razgovori za posao; koji je automobil Hitler poklonio Paveliću i kakve je mudre misli Tito zapisao u svojem nikad objavljenom priručniku za samopomoć.

VIDEO

Premda smještena pred kraj Narodnooslobodilačkog rata, priča narodnog heroja Ljiljana Vidića govori o Hrvatskoj danas: još uvijek živimo u 1945-oj, još uvijek se dijelimo na partizane i ustaše , nikako da se dogovorimo tko je heroj, a tko zločinac - i kako stvari stoje, još ćemo se načekati dok dobijemo zvijezde veće od Tita i Pavelića . U redovima partizana bore se glumci Kristijan Jaić, Stjepan Perić, Stojan Matavulj, Tena Jeić-Gajski, Ljubiša Savanović i Ivan Đuričić. U ulozi Josipa Broza Tita nastupa Dragan Despot , dok Sile Osovine predstavljaju Dražen Čuček kao Ante Pavelić i Dražen Kühn kao Adolf Hitler.

Blitz Film i Video distribucija

Narodni heroj Ljiljan Vidić u produkciji Inter filma možete pogledati u svim kinima, dok ulaznice za CineStar kina možete kupiti kako u kinu tako i online.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael