Show

Komentari 11

Domaćici prigovorili za glavno jelo, a desert nije ni poslužila no, radi atmosfere dobre ocjene

Domaćici prigovorili za glavno jelo, a desert nije ni poslužila no, radi atmosfere dobre ocjene

Kad su se kandidati okupili i krenuli prema večerašnjoj domaćici, shvatili su ga se gotovo svi poznaju pa su komentirali u šali kako će Ivana imati punu kuću celebrityja

Počeo je novi tjedan u 'Večeri za 5 na selu', kuhat će se u Zadru i okolici, a današnjoj domaćici Ivani Čirjak u gostima su bili turistička djelatnica Ivana Nemarić, kuhar i pjevač Duje, dizajnerica tekstila Marica i prehrambena tehničarka Kristina.

POGLEDAJTE VIDEO 

Večera je odlično krenula salatom od hobotnice, glavno jelo prošlo je nešto slabije od predjela i gosti su dobili samo jedan dio deserta, no zbog izvrsne atmosfere te vesele i simpatične domaćice, koja se super držala čak i uz male nezgode, to nije previše utjecalo na ocjene pa je Ivana zaradila 33 boda.

- Zadovoljna sam iako mi se puno toga dogodilo večeras, ekipa je bila super - rekla je domaćica koja je za goste pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela Morski tris, glavnog jela Plovila morem i deserta I me, pi me.

Kad su se kandidati okupili i krenuli prema večerašnjoj domaćici, shvatili su ga se gotovo svi poznaju pa su komentirali u šali kako će zbog Duje, koji je sudjelovao u RTL-ovu showu 'Hrvatska traži zvijezdu', te Ivane Nemarić i Marice, koje su sudjelovale u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' - Ivana imati punu kuću celebrityja.

- Zadar je maleni grad, svatko svakoga otprilike zna - rekla je Kristina.

Nakon srdačnog dočeka, kad su nazdravili aperitivom, domaćica je iznijela salatu od hobotnice s povrćem.

- Bila sam oduševljena jer je to kombinacija koju volim - rekla je Kristina, a i ostalima je bilo ukusno.

- Hobotnica je stvarno bila mekana, svaka čast - zaključila je Ivana Nemarić.

Na red je došlo glavno jelo - brancin s povrćem i palentom, a premda zbog alergije ne jede ribu, Marica je komentirala da izgleda odlično. Duje je dobio malo drukčije jelo zato što je vegetarijanac, no nije želio probati sve sastojke:

- Ovo neću jesti, malo mi je sumnjivo, vidio sam po teksturi da nije biljnog podrijetla.

Marica je domaćici rekla da joj je palenta neslana, a Ivani Nemarić je bila previše vodenasta.

- Šalša je bila ukusna, ali zajedno je bilo malo bljutavo - komentirao je Duje.

Nažalost, osim nezgode s uljem koje se zapalilo tijekom pripremanja jela, domaćici nije uspjela ni torta koja se nije stigla stisnuti tako da je za desert poslužila samo sorbet od limuna.

- Žao mi je što desert nije uspio i što ga nisam probala, alternativu je našla, ali nažalost to nije bilo od mojih očekivanja - rekla je Kristina, a i ostalima je bilo žao što se domaćici to dogodilo. No Duje ih je nastavio nasmijavati svojim šalama:

- I baš danas mislim kako bih pojeo limunadu - govorio je dok je srkao sorbet i na kraju zaključio:

- U uvjetima u kojima je to Ivana spremala, okusom je bio dobar.

Nakon fijaska s kolačem stigla je zabava! Došla je klapa Kandelora iz Zemunika, a domaćica je otkrila da je nekad pjevala s njima.

- Cure iz klape su me baš lijepo iznenadile, klapi sam dao već dio života tako da ja to obožavam, pogotovo a capella, pravu izvornu klapsku pjesmu, koja nažalost ovdje izumire - rekao je Duje i zapjevao s djevojkama. 

Ocjene su bile sljedeće: Kristina je dala osmicu zato što joj se u glavnom jelu nije svidjela palenta, Marica se također odlučila na osmicu zato što su joj sva jela bila nedefinirana, Duje je dao desetku zato što ne može dati manje, a Ivana Nemarić je dala sedmicu zato što je palenta bila vodenasta.

Sutra kuha druga Ivana u zadarskom tjednu, turistička djelatnica Ivana Nemarić, a što će pripremiti svojim gostima - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20 sati na RTL-u!

Najčitaniji članci