Obavijesti

Show

Komentari 16

Domenica Žuvela: 'Chopinovu skladbu tetovirala sam na ruci’

Domenica Žuvela: 'Chopinovu skladbu tetovirala sam na ruci’
5

Slobodno vrijeme provodim u prirodi, dugim šetnjama sa psićem, ispijanju kava i druženju s prijateljima. Obožavam gledati kulinarske emisije i uživam u isprobavanju novih recepata, kaže pjevačica Žuvela

VIDEO

Pjevačica Domenica Žuvela (25) radi u glazbenom vrtiću i daje satove klavira, a uz to priprema nove pjesme sa svojim bendom. 

Spotovi pjesama 'Vidi se iz aviona' i 'Kad sam s tobom' imaju milijunske preglede na YouTubeu i brojne pozitivne komentare. Jeste li se tome nadali?

Sjećam se kad je izašla prva pjesma i prvih pet tisuća pregleda, stalno sam se pitala tko su ti ljudi koji slušaju pjesmu. Činilo mi se da je to previše pregleda za nepoznatog izvođača, tako da nisam mogla ni sanjati milijunske preglede.

Domenika Zuvela

Pjevali ste u bendu Boss, poučavate klavir i radite u glazbenom vrtiću. Kako sve to stignete uskladiti?

Zbog sve većih obveza koje sam dobila samostalnom karijerom prestala sam pjevati u grupi Boss. Radim na novim pjesmama, okupila sam svoj bend i veselim se ovogodišnjim projektima. Uz pjevanje moja velika ljubav je pedagogija, a kad nešto voliš, ništa nije teško.

Domenika Zuvela

Je li vam bilo teško otići s rodne Korčule radi školovanja? Kako napreduje vaš put do diplome na Glazbenoj akademiji Split?

Srce me davno za glazbom odvelo izvan otoka, pa sam prihvatila da je tako moralo biti i da to radim kako bih napredovala. Završila sam Umjetničku školu Luke Sorkočevića u Dubrovniku, a logičan slijed bila je Glazbena akademija u Splitu, na kojoj sam trenutačno apsolventica, samo me magistarski rad dijeli do kraja školovanja.

Domenika Zuvela

S koliko godina ste počeli svirati klavir i koje skladbe najradije izvodite?

Iako sam odmalena pokazivala interes za glazbom, tek u petom razredu osnovne škole sam počela svirati. Obrazovanje mi se temelji na klasičnoj glazbi, tako da najviše volim skladbe iz doba romantizma. Frédéric Chopin mi je jedan od omiljenih skladatelja čiju sam skladbu i istetovirala na ruci.

Domenika Zuvela

Čime se bavite u slobodno vrijeme?

Provodim ga u prirodi, dugim šetnjama sa psićem, ispijanju kava i druženju s prijateljima. Obožavam gledati kulinarske emisije i uživam u isprobavanju novih recepata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin