Masterchef, Dominik pričao o autoritetu pa ga kandidati poslali u stres test: 'Bio je pogubljen, još je dijete' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 4

Dominik pričao o autoritetu pa ga kandidati poslali u stres test: 'Bio je pogubljen, još je dijete'

Dominik pričao o autoritetu pa ga kandidati poslali u stres test: 'Bio je pogubljen, još je dijete'
4

Osim Dominika u stres testu završili su i Manuel, Kristina i Miroslav. Morat će replicirati jelo chefa Igora Jagodića za koje on kaže da je jedino jelo koje je na meniju u njegovom restoranu već pet godina

VIDEO

Prije kuhanja u stres testu natjecatelji MasterChefa u gubitničkom timu morali su nominirati kolege iz tima za ono što će biti posljednje kuhanje u showu za jednog od njih. Stoga ni ne čudi da se rasprava vezana uz razloge nominacija užarila. No, pokazalo se da su kandidati nakon analize ipak uspjeli smireno iznijeti svoje argumente, a iznenadila je Kristina koja je najavila da će nominirati Ivanu, međutim ipak je odlučila osim Dominiku, svoj glas za stres test dati Miroslavu s kojim je radila desert.

Timovi zamijenili pregače, jedan tim sam sebe sabotirao: 'Što se mene tiče, serviraj ih sirove...'
Timovi zamijenili pregače, jedan tim sam sebe sabotirao: 'Što se mene tiče, serviraj ih sirove...'

Prvi je svoj glas za nominacije dao Dominik koji je istaknuo da se prilikom odluke o nominaciji vodio kuhanjem, a onda objasnio da su Kristina i Manuel koje šalje u stres test, gazili njegov autoritet. Taj argument komentirali su gotovo svi u timu začudivši se što se Dominik poziva na autoritet.

- Mislim da se Dominikov autoritet nije ni vidio jer je bio pogubljen. Ja ga prvi nisam vidio, a kamoli drugi - rekao je Luka.

I ostatak tima Dominiku je zamjerio što se nije bolje snašao u ulozi chefa.

- Nije bio svjestan da je chef i molio je druge da dođe na radnu jedinicu što je za chefa nedopustivo - smatra Miroslav.

- Dominik je još uvijek dijete. Ima 18 godina i toga svi trebaju biti svjesni. Ako pita neke stvari 600 puta, nema veze, odgovori mu. Pregrizi jezik i prijeđi preko toga. Nekad ga možeš ignorirati i on će shvatiti - nadovezala se Lara na raspravu. 

Zbog načina komuniciranja s drugima, Kristina je također dobila velik broj nominacija kolega iz tima.

- Nisam vidjela pozitivnu energiju kod tebe. Tjerala si me s radne jedinice. Dobila sam dojam da nisi htjela da pobjedi cijeli tim nego da samo desert koji si radila izađe dobro - rekla joj je Ana-Maria.

Ivana je ostala iznenađenja kad je Kristina nije nominirala, nego Miroslava, jer je dan prije najavila da će nominirati nju.  U stres testu su se tako našli Dominik, Manuel, Kristina i Miroslav.

- Poslali su Dominika u stres test, a nisu ni svjesni koliko on zna i koliko će briljirati - istaknula je Lara.

Njih četvero morat će replicirati jelo chefa Igora Jagodića za koje on kaže da je jedino jelo koje je na meniju u njegovom restoranu već pet godina. Radi se o jelu oda tartufa, a koliko će kandidati biti uspješni u replici, doznat ćemo u sljedećoj epizodi.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu