Obavijesti

Show

Komentari 5

Donatella mrzi starenje, ovisna je o operacijama: Nisam rođena ljepotica. Prirodno je za povrće

Donatella mrzi starenje, ovisna je o operacijama: Nisam rođena ljepotica. Prirodno je za povrće
10

U svijet mode ušla je u sjeni starijeg brata Giannija Versacea, a sada je jednako poznata po svojim dizajnima kao i po svojoj opsesiji s mlađahnim izgledom

VIDEO

Modna dizajnerica Donatella Versace danas slavi 66. rođendan i makar to ne skriva, priznaje da ne voli starenje i radi sve što može da sama ne ostari. Započela je na skromnoj poziciji sekretarice kad je njezin stariji brat Gianni Versace osnovao 1978. modnu kuću Versace, a kao dizajnerica i glavna žena u modnoj industriji proslavila se nakon njegove tragične smrti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:23

Taj događaj bio je prekretnica koja je obilježila njezin život. Još uvijek ne može zaboraviti kako je Gianni izgledao nakon što ga je ispred vlastite vile u Miamiju upucao serijski ubojica Andrew Cunanan. Ne samo da je izgubila voljenog brata kojemu je bila muza i inspiracija cijeli život, uz to je morala preuzeti vodstvo Versacea.

- Prvih pet godina nakon njegove smrti bila sam izgubljena i napravila sam mnogo grešaka - rekla je.

Dizajnerica je odrasla na jugu Italije u Kambodži, kao najmlađa od četvero djece. Njezina starija sestra Tina preminula je s 12 godina od infekcije tetanusa. Iako Donatellu i stariju braću Santa i Giannija dijeli gotovo cijelo desetljeće, svi troje bili su iznimno bliski. Gianni je Donatellu vidio kao svoju lutku: radio joj odjeću, vodio u klubove i diskoteke.

- Bilo je to najbolje vrijeme mog života - prisjeća se.

Njen život Giannijeve lutke nastavio se i u Americi krajem 80-ih godina, kad je razvila ovisnost o kokainu. Iako slavni modni dizajner nije podržavao tu ovisnost, kokain i raskalašenost su se gotovo očekivali nakon Versace modne revije. Donatellina ovisnost se pogoršala nakon bratovog ubojstva, a uspjela joj se othrvati tek u 2005. godini nakon što je na nagovor Eltona Johna (74) otišla na odvikavanje.

Uz kokain u devedesetima je razvila i nezdravu ovisnost o plastičnim operacijama, kako bi što više usporila starenje. Toliko voli estetske operacije da joj je lice postalo deformirano, ali se grozi bora pa ne namjerava stati. Na pitanje misli li se ikad vratiti svojoj prirodnoj boji kose, odgovorila je:

- Prirodno ne ide uz kosu ili tijelo. Ne vjerujem u potpuno prirodno za žene. Za mene je prirodno nešto vezano uz hranu, uz povrće!

Njezina platinum plava kosa još jedna je poveznica s bratom Giannijem, koju ju je nagovorio na blajhanje kad je imala 11 godina. Nije mijenjala boju kose i sad je to dio njezinog prepoznatljivog imidža.

Milan Donatella Versace

Talijanka tvrdi kako zadnjih 22 godine vježba svaki dan i kako jedino u teretanu nosi tenisice te da tako održava svoju tanku figuru.

- Nisam rođena ljepotica, pa sam se uvijek htjela isticati i biti impresivna - izjavila je u 2017. godini.

Pet godina ranije je rekla da za izgled i mlađahnost radi nešto upravo bizarno: spava u zamrzivaču. Radi li to dizajnerica i dalje nije poznato. S druge strane, zna se da se redovito izlaže suncu kako bi bila vječno preplanula, što je dovelo do starog i smežuranog izgleda.

Donatella Versace posed in Milan

Donatella Versace bila je udata za bivšeg manekena Paula Becka od 1983. do 2000. godine i zajedno imaju dvoje djece, kći Allegru (34) i sina Daniela (30). Oboje su dobili golemo nasljedstvo nakon smrti ujaka, Allegra čak 50% Versace kompanije, a Daniel njegovu zbirku umjetnosti koja se procjenjuje na vrijednost od 37 milijuna dolara.

Njena kćer Allegra povučena je i ne interesira ju pažnja javnosti kao Donatellu. Rijetko se slika, a dizajnerica objašnjava da je se Allegra dugo borila s teškim oblikom anoreksije što je dovelo do velike nesigurnosti kad vidi vlastite slike.

Costume Institute Gala - New York

Donatella se i danas bavi modom i dizajnom, te se Versace kreacije nerijetko viđaju na crvenim tepisima Oscara, Grammyja i na pozornicama Jennifer Lopez (51) i Lady Gage (35). Ujedno često surađuje i s Kendall Jenner (25) i Gigi Hadid (26), a druženju s mladima pripisuje i svoju otvorenost i prisutnost na Instagramu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu