Show

Komentari 66

Dooks: Kao Katy osjećao sam se poput kitova mladunčeta

Dooks: Kao Katy osjećao sam se poput kitova mladunčeta

HOĆE LI POBIJEDITI? Baby Dooks se u finalu showa “Tvoje lice zvuči poznato” transformirao u Katy Perry. Kaže da se za taj nastup jako dugo psihički spremao

Bilo mi je divno biti lijep kao Katy Perry. Osjećao sam se kao kitov mladunac, našalio se glazbenik. David Vurdelja (40), poznatiji kao Baby Dooks , dodao je kako se pitao što je toliko loše skrivio da je morao proći tu avanturu.

U finalnoj emisiji showa “ Tvoje lice zvuči poznato ” morao se transformirati u američku pjevačicu Katy Perry (30) iz njezina spota “ California Gurls ”.

- Šminkali su me satima, pripremali danima, a dugo sam prolazio i psihičke pripreme - kaže Dooks. Njezinu glazbu inače ne sluša. U showu se dosad dva put transformirao u žene, bio je pjevačica Marina Perazić (56) i legenda romske glazbe Esma Redžepova (71) , koja mu je donijela i pobjedu u emisiji.

- Sad me autograme traže djeca i bakice - izjavio je. Nakon showa Dooks će se posvetiti bendu Yoghurt u kojem je i njegov kolega iz showa Mario Petreković (42) te sinu Maxu (6), koji mu je najveći kritičar. Tata kao žena mu se nimalo ne sviđa . Dooks mu je objasnio da je bio maskenbal pa ga je to barem malo utješilo.

U showu je u 12 emisija bilo 104 transformacija. Najviše transformacija u suprotan spol imale su Minea i Andrea Andrassy , svaka po sedam . Kandidati su dosad prošli 500 sati učenja koreografije, a u showu se koristilo 200 kostima i sto perika.

Najčitaniji članci