Obavijesti

Show

Komentari 20

Dora: Maja Šuput 'teškom mukom' sakrivala gaćice

Dora: Maja Šuput 'teškom mukom' sakrivala gaćice
21

Polufinalom Dore najzadovoljniji mogu biti Kraljevi ulice & 75 Cents, koji su osvojili duplo veći broj glasova od ostalih, Maja Šuput se najviše veselila

VIDEO

Gubitnici polufinalne večeri Dore razbježali su se iz “green rooma”. Revoltirani Ibrica Jusić nezadovoljan organizacijom najavljivao je da će na Dori napraviti scenu. Prozvao je Maju Šuput da mu krade glasove. On je u emisiji “Ususret Dori” nastupao pod brojem 13, dok je u polufinalu pod tim brojem pjevala Maja. No televotingom se uopće nije glasovalo po brojevima nastupa izvođača. Ibrica je naposljetku osvojio najmanji broj glasova publike. Finalisti Dore - Kraljevi ulice & 75 Cents, Emilija Kokić, klapa Bonaca & Nera slavodobitno su se spustili u aperitiv bar kavane hotela Kvarner.
Antonija Šola s dečkom Lukom Čičinom Šainom odjurila je na drugi kraj Opatije na promociju svog albuma. Ivo Gamulina Gianni nije se maknuo iz hotelske sobe jer je čuvao glas za finale.
Maja Šuput bila je najuzbuđenija zbog plasmana u finale. Sa svojim back vokalima još je jedanput zapjevala od sreće, a u ultrakratkoj ružičastoj haljini nije mogla sjesti da rukom nije morala prekrivati međunožje. Dvostruko više razloga za sreću imali su Kraljevi ulice & 75 Cents jer su osvojili dvostruko više glasova od ostalih. Prošle i predprošle godine Kraljevima ulice pobjeda je izmakla za dlaku. Bili su drugi.
Razočarenje ispadanjem nije krila Vlatka Grakalić, kojoj su se oči napunile suzama. Najviše je kontroverzi zbog neulaska u finale izazvala Zorica Kondža. Skladatelj njezine pjesme Nino Ninčević, iako se večeras bori još njegovih pjesama, kazao je da je za njega Dora gotova.

EMILIJIN DIZAJNER NA SCENI GLUMIO ANĐELA
Nakon što se Emilija Kokić pojadala da joj nema tko na sceni glumiti anđela, javio joj se Hrvoje iz BB kuće. No ona je već angažirala Ivicu Skoku. On je Emiliji dizajnirao haljinu za Doru, a sam je nastupio u kreaciji kolege Ivica Klarića.

BEOVIZIJU ODGODILI, EUROSONG IPAK U SRBIJI
Eurosong 2008. ipak će biti u Beogradu. Unija europskih televizijskih kuća oglasila se službenim priopćenjem u kojem navode da je RTS dao jamstvo srbijanske vlade kojom jamče sigurnost  svim izvođačima i posjetiteljima.

ISLAMOVIĆ ZBOG AUTA ZAPEO U NJEMAČKOJ
Na probama se nije pojavio Alen Islamović. Auto mu se pokvario u Njemačkoj. “Vučna služba stajala bi me 3000 eura pa sam ostao kod svojih dok to nisam riješio”, rekao je Alen, koji se organizatorima ispričao zbog kašnjenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin