Obavijesti

Show

Komentari 83

Doris: 'Djeca uvijek trebaju roditelje. Nema goreg osjećaja nego vidjeti da tvoje dijete boli'

Doris: 'Djeca uvijek trebaju roditelje. Nema goreg osjećaja nego vidjeti da tvoje dijete boli'
5

Za vrijeme karantene moj Donat igrajući se po kući pao je, udario se u glavu i doživio je lagani potres mozga popraćen vrtoglavicom, povraćanjem i buncanjem, otkrila je Pinčić

VIDEO

I voditeljica Doris Pinčić (32) na svom Instagram profilu dala je podršku ljudima koji se bore da Ministarstvo zdravstva omogući odgovarajući smještaj roditeljima čija su djeca na dugotrajnom liječenju u bolnici.

Nakon što je ministar Vili Beroš (55) objavio da će roditelji u bolnicama s djecom zbog ponovne pojave korona virusa moći biti samo 15 minuta, opisala je kako se osjećala kada se njezin sin Donat (6) našao u bolnici zbog blagog potresa mozga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kriza u braku Doris Pinčić Rogoznice 01:26

- Nema ljepšeg osjećaja nego vidjeti svoju djecu kako se smiju, vole, rastu... Nema goreg osjećaja nego vidjeti da tvoje dijete boli, u takvim situacijama bezuvjetna ljubav pokazuje svu svoju snagu i svaki bi roditelj potpisao isti tren da sve teško padne na naša umjesto na njihova leđa - započela je Doris pa nastavila: 

- Za vrijeme karantene moj Donat igrajući se po kući pao je, udario se u glavu i doživio je lagani potres mozga popraćen vrtoglavicom, povraćanjem i buncanjem. Divni, posvećeni doktori objasnili su nam da mora, za njegovo dobro i za svaki slučaj ostati u bolnici ali da ja ne smijem biti u bolnici tu noć. Ni na stolici, ni u hodniku ni u krugu odjela. Karantena je, Covid divlja. U suzama i strahu ostao je u, kako ga je on nazvao - zatvoru - napisala je potresena voditeljica. 

Tu noć nije plakala, kaže, ipak nije mogla normalno disati. Tek ujutro kada su ga pustili iz bolnice, suze su krenule. Prije svega od sreće, a onda od zahvalnosti što ima zdravu djecu, a ovakve situacije mogu se nabrojati na prste jedne ruke. 

Doris Pinčić Rogoznica: „Sretna sam jer se na studiju osjećam kao kod kuće“
Doris Pinčić Rogoznica: „Sretna sam jer se na studiju osjećam kao kod kuće“

- A drugi red suza išao je za sve roditelje i djecu koji to jutro nisu zagrlili jedni druge jer su na bolničkom liječenju danima, neki tjednima. Djeca uvijek trebaju roditelje ili skrbnike, a kad su bolesni i još više. Korona je neupitno opasna, nisam epidemiolog, nisam doktor, ali vjerujem da moraju postojati bolja rješenja od ovog da roditelji bolesnoj djeci u posjet mogu doći na 15 minuta. Ne da vjerujem, ja sam sigurna da naše društvo može, mora i zna bolje, kao i da ćemo pronaći pravi način za ovo riješiti - zaključila je Doris. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu