Obavijesti

Show

Komentari 87

Doris i Boris više ne surađuju: On 'nestao' s popisa zaposlenih

Doris i Boris više ne surađuju: On 'nestao' s popisa zaposlenih
3

Tvrtku su svojedobno zajedno osnovali, a kao djelatnost na stranicama navode 'proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa'. Kao vlasnica, direktorica i jedina zaposlena trenutačno je navedena Doris.

VIDEO

Najčitanija showbiz saga posljednjih dana dobila je, čini se, i svoj poslovni epilog. Nekada zajednička obiteljska tvrtka, doduše znakovito nazvana DPR d.o.o. prema inicijalima TV voditeljice Doris Pinčić Rogoznice (31), više nije i Borisova. Poslovna djelatnost osnovana 2015. godine i dalje je aktivna u statusu mikro poduzetnika, no na popisu zaposlenih glazbenika više nema.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Doris i Boris 01:10

Tvrtku su svojedobno zajedno osnovali, a gospodarski subjekt kao svoju djelatnost na stranicama navodi 'proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa'. Kao vlasnica, direktorica i jedina zaposlena trenutačno je navedena Doris. 

- Zajedno smo vlasnici obiteljske tvrtke u kojoj smo se zaposlili kako bismo sami sebi plaćali staž, poreze i doprinose te izdavali račune za svoje glazbene i voditeljske usluge. Nema klasične hijerarhije. Ona je direktorica u firmi, jer netko to treba biti, ali svi prihodi idu u zajednički mlin, koji našoj obitelji služi za egzistenciju i daljnje ulaganje - pojasnio je glazbenik prije svega nekoliko mjeseci za Slobodnu Dalmaciju, koja je pak tada pisala kako je spomenuta tvrtka 2018. ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 713.984,00 kuna, a 2017. godišnji prihod u iznosu od 741.809,00 kn.

Doris i Boris potvrdili prekid: 'Nismo životni partneri neko vrijeme, bit ćemo prijatelji'
Doris i Boris potvrdili prekid: 'Nismo životni partneri neko vrijeme, bit ćemo prijatelji'

Ipak, čini se da je s ovakvom raspodjelom zarade gotovo te da će Doris i Boris i u poslovnom svijetu svatko svojim putem. Podsjetimo, iako vjerojatno nema potrebe pošto je riječ o razlazu koji je pobudio nezapamćen interes domaće javnosti, par je nedavno potvrdio ranija nagađanja kako se rastaju te dodao kako će ostati dobri prijatelji i odgajati svoje dvoje djece zajedničkim snagama.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DORIS PINČIĆ ROGOZNICOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin