Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

'Dosjei X' su nas ovim filmom podsjetili zašto ih tako volimo

Prije nego što šesterodijelni 'reboot' serije dođe na male ekrane, krajem siječnja ove godine, autori serije su nas odlučili ovim filmom podsjetiti zašto je ovo velika serija

Twitter/Screenshot
Foto: Twitter/Screenshot
2 komentara

Preko dvadeset godina je prošlo otkad su ‘Dosjei X’ imali svoju premijeru na televiziji, a šesnaest godina otkad smo pogledali zadnju epizodu. No još postoje pitanja na koja trebamo i želimo dobiti odgovore.

Filmovi, snimljeni 1998., i još jedan 2008. godine su polučili prosječan uspjeh, ali ostavili su dojam da je više pitanja ostalo neodgovoreno nego razriješeno.

Twitter/Screenshot

Kako je najavljena šestodjelna serija pred svojom premijerom , 25. siječnja ove godine, tako su producenti serije odlučili pokazati malo više materijala. Kratki film od 20 minuta drži odgovore na mnoga pitanja koja su bila postavljena u zadnje vrijeme.

- Uvijek smo pokušavali uključiti i ljudski element. Uvijek nam je bilo važno prikazati kako sve to utječe na Muldera i Scully kao ljudska bića. Isto tako je i tu: prolaze kroz te čudne događaje, no priča koja sve prožima je njihovo suočavanje sa svojom dobi i životnim izborima - rekao je Darin Morgan, producent i redatelj nove serije.

Kako Anderson i Duchovny više nisu 'jutarnja rosa', u filmu je pokazano da i dalje imaju svoju međusobnu kemiju i da nisu izgubili 'ono nešto' što imaju veliki filmski parovi.

Twitter/Screenshot

Premda je serija izgubila mnogo svoje privlačnosti (a i obožavatelja) kada je Robert Patrick zamijenio Duchovnyja početkom osme sezone, ovo ponovno pokretanje serije bi moglo pokazati novim generacijama zašto je to bila serija kojoj smo se toliko radovali i koju smo zdušno pratili.

Naši partneri pišu
Message