Obavijesti

Show

Komentari 16

Doživi ludu skijašku avanturu i prijavi se na Party skijanje!

Doživi ludu skijašku avanturu i prijavi se na Party skijanje!
6

24sata i Nova Opel Mokka vode te na Party skijanje! Doživi jedinstvenu ski avanturu i nezaboravne tulume na više od 2000 metara nadmorske visine! Kronplatz te čeka!

VIDEO

Oduvijek ste željeli ići na skijanje? 24sata, Opel Mokka, Rauch, Intersport, Speranza putnička agencija i Last minute Rent a car vam omogućuju da se upustite u avanturu života. Provedite sedam nezaboravnih dana u Kronplatzu u snježnoj idili. Party skijanje je kombinacija odličnog društva, tulumarenja i skijanja na jednoj od najpopularnijih skijaških staza u Italiji.

Prijavite se na naš natječaj OVDJE.

Tražimo dvoje avanturista/ica (+18) koji će kao ambasadori 24sata i nove Opel Mokke našim čitateljima dočarati atmosferu ovog sedmodnevnog tuluma. Osvojite besplatno party skijanje i nagovorite prijatelje da se prijave s vama! Uploadajte svoje fotke i video (opcionalno) te napišite zašto baš vas trebamo izabrati za ovu avanturu. Prijave traju od danas 08.01.2013. od 10:00h do 19.01.2013. u ponoć, a imena dvoje sretnih dobitnika objavit ćemo 22.01.2013.

Pravila natječaja pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što vas sve čeka?

Mjesto polaska je Zagreb, a kreće se 26.01.2013. Na raspolaganje ćete dobiti novu Opel Mokku kojom ćete se zajedno s timom 24sata dovesti do Kronplatza. Nagrada uključuje korištenje nove Opel Mokke u razdoblju od tjedan dana s plaćenim gorivom i cestarinama, polupansionski smještaj u hotelu Olympia, 800m od staze, ski passove i iznenađenje iz Intersporta.

Pobjednici natječaja će s putovanja putem bloga izvještavati čitatelje o svojim doživljajima. Snimat će se i kratke epizode u kojima će pobjednici natječaja imati glavnu ulogu, a koje će čitatelji moći pratiti ekskluzivno na 24sata.hr i 24sataTV.

Sponzori projekta su Opel Mokka, Rauch, Intersport, Speranza putnička agencija i Last minute Rent a car, koji će vam omogućiti skijanje iz snova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje