Show

Komentari 27

Dragana u tajnoj misiji: Marina došla na farmu, druge djevojke ju odmah htjele i izbaciti van...

Dragana u tajnoj misiji: Marina došla na farmu, druge djevojke ju odmah htjele i izbaciti van...

Dok su Hrvoje i Marina bili na prvom spoju, kako bi se što bolje upoznali, Dragana i Suzana istraživale su sve o njoj

Hrvoje je svoje dvije djevojke, Draganu i Suzanu, odveo na farmu, a nitko od njih nije očekivao da će se na druženju pojaviti i Marina. Hrvoju se lice ozarilo, a djevojkama smrknulo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok su njih dvoje bili na prvom spoju, kako bi se što bolje upoznali, Dragana i Suzana istraživale su sve o njoj. Uspijele su dogovoriti i taktiku kako će ju izbaciti s farme prije nego što je uopće zapravo na nju i došla.

- Ku*vetina je to neka. Sad ću ja saznat sve - poručila je Dragana.

- U životu sve što me zanima ili ako mi zapadne neka osoba za oko, trudim se da saznam što prije, na sve moguće načine - rekla je Dragana koja je putem prijatelja pokušavala saznati nešto o novoj kandidatkinji. Osoba s druge strane telefona rekla joj je kako je pronašla loše stvari o njoj, ali nisu bili sigurni je li to stvarno ona. Pokušavala ju je i fotografirati, međutim nije baš bila uspješna u svojoj misiji. 

Suzanu je iznenadilo što je Dragana pokušala tako brzo doznati sve o novoj djevojci, a Dragana je došla na ideju da 'opale selfie' kako bi saznale je li njezin prijatelj stvarno pričao o njoj putem poruka ili ne. Naposljetku je saznala da je stvarno riječ bila o Marini pa je pokušala saznati još više.

- Danas se sve može saznati putem interneta, tak da sam saznala o Marini ne baš dobre vijesti - kazala je Dragana. Suzana je ipak situaciju odlučila riješiti na malo drugačiji način.

- Znaš što ću ja večeras napraviti. Idem u krevet njemu. Ali neće ništa biti - rekla je Suzana.