Obavijesti

Show

Komentari 12

Drago primijetio da se Ismaelu drugi ulizuju: 'Neki su poznati, a ja seljak. Neće me to dobiti!'

Drago primijetio da se Ismaelu drugi ulizuju: 'Neki su poznati, a ja seljak. Neće me to dobiti!'
13

Drago i Anamarija sumnjaju u iskrenost Ismaela i Martine, a isto misli i za Anamariju i Filipa

VIDEO

U današnjoj igri u 'Superparu' tri su se para borila za imunitet, a jedan je trebao napustiti kuću…Enis je dočekao Karmelu i Tomislava, Azelmu i Ismeta te Anamariju i Filipa i rekao im kako ih je doveo na bauštelu!

Ismael iz 'Superpara' otkrio je koliko zarađuje od TikToka: U prve dvije godine to je bilo ništa
Ismael iz 'Superpara' otkrio je koliko zarađuje od TikToka: U prve dvije godine to je bilo ništa

- Bosanci su najbolji bauštelci - komentirao je Ismet.

U ovoj igri svaki je par imao po dva života. Parovi su morali uzimati po jednu ciglu od stiropora, koje su se nalazile raspoređene po deset komada u dvoja kolica, i slagati ih među sobom a da im pritom ne padnu.

- Ako se sve sruši, morate sve cigle vratiti u kolica i krenuti ispočetka. Kada završite svih 20 cigli, morate držati 30 sekundi da biste prošli izazov - dodao je Enis. 

Karmela i Tomislav birali su s kim će igrati i odabrali su Anamariju i Filipa.

- Cijelo vrijeme mora biti isti pritisak, ista ravnina, oboje smo tu krivi - komentirao je Filip jer su im brzo pale sve cigle.

- Čuo sam samo kako im padaju cigle, što je bio dobar znak - rekao je Tomislav, a on i Karmela uspjeli su složiti sve cigle i držati ih 30 sekundi.

Anamarija i Filip izgubili život su i komentirali kako nije bilo jako teško, ali trebaju biti sinkronizirani, što oni nisu bili.  Azelma i Ismet odabrali su Karmelu i Tomislava i vrlo brzo ih pobijedili.

- Stvarno mi je lijepo vidjeti da su Ismet i Azelma pobijedili i skinuli im prvi život - komentirao je Filip.

Karmela i Tomislav birali su novi krug i odabrali Azelmu i Ismeta, a da bi bilo još teže, svatko je dobio još po jednu ciglu! Karmeli i Tomislavu sve je ispalo, a Azelma i Ismet sjajno su odradili i drugi krug.  U borbi za imunitet ostali su Azelma i Ismet te Anamarija i Filip, kojima opet nije išlo najbolje zato što se nikako nisu mogli uskladiti. Azelma i Ismet su popravljali svoje cigle i za kaznu su dobili svatko još po jednu, no i to im nije bio problem i pobijedili su u izazovu i zbjegli eliminacije.

- Uopće me nije strah eliminacija, nego mi je neugodno biti treći put tamo - komentirao je Filip. 

U kući je Filip pokušao objasniti svojoj Anamariji da mu stvara pritisak kad su na izazovima, da ispada kako samo ona valja i da on ispada glup pored nje. Anamarija i Drago razgovarali su hoće li biti poštena igra u eliminacijama, a i Martina i Filipova Anamarija su pričale o istoj temi.

- Brinemo se zato što nikad ne znaš tko kako igra, ali više vjerujemo da su na našoj strani ti glasovi, ali nismo sto posto sigurni i opušteni. Ima straha, ali sigurno su ovo najopuštenije eliminacije dosad - rekla je Anamarija. 

Karmela i Tomislav bili su sigurni da neće dobiti nijednu narukvicu i da su ih realno već izbacili pada ne vjeruju da bi sad propustili ovu priliku. Drago je pričao supruzi kako mu je žao što su se svi okrenuli protiv Karmele i Tomislava jer su bili dobri s Meri i Davorom, a Filipova Anamarija smatra kako i dalje nije sigurna što zapravo misle Anamarija i Drago.

- Nekako su neutralni, dosta im je trebalo da se otvore - dodala je. 

Počele su eliminacije, a Karmela i Tomislav već su bili spremni za izlazak. Azelma i Ismet su očekivano dali narukvicu Anamariji i Filipu, a Anamarija i Drago su ipak dali narukvicu Karmeli i Tomislavu.

- Baš su me usrećili - rekao je Tomislav, a odlučujući glas dali su Martina i Ismael - očekivano, Anamarija i Filipu.

- Karmelu je itekako koštalo što se nije družila s nama, što se izdvajala i nije se otvorila - komentirala je Martina. 

Došao je red i na novi raspored soba - Martina i Ismael dobili su zatvorsku sobu, koju su još jednom napustili Anamarija i Drago! Nakon toga Enis je zagrlio Karmelu i Tomislava i otkrio im kako su prisustvovali još jednim lažnim eliminacijama!

- Znači, Tomo i Karmela devet života - rekao je Filip. 

Kako su Anamarija i Drago najbolji par tekućeg 'kvalifikacijskog' ciklusa, oni će u novom ciklusu imati neke olakotne okolnosti u svakom izazovu.

- Mislim da će im to biti kao neka meta na leđima - rekla je Anamarija dok njezin Filip ne misli tako.

Anamarija i Drago su bili sretni što su ostali Karmela i Tomislav iako sad ne znaju kako će ostali gledati na njih jer su im dali narukvicu.

Karmela u 'Superparu' odbila pružiti ruku Anamariji poslije izazova: Odbij, to nije bila igra!
Karmela u 'Superparu' odbila pružiti ruku Anamariji poslije izazova: Odbij, to nije bila igra!

- Dali smo im narukvicu i dobili olakotne okolnosti koje će nama vjerojatno biti otežavajuće - rekla je Anamarija, a Drago dodao:

- Najopasniji par u kući su Ismael i Martina jer ne znam što bih rekao o njima - ne mogu sa sigurnošću reći jesu li iskreni.

 Isto misli i za Anamariju i Filipa. 

Anamarija i Filip pričali su kako moraju dati sve od sebe u zadacima jer jedino mogu reći da imaju sigurnu podršku Azelme i Ismeta dok su Anamarija i Drago nastavili pričati o Ismaelu i Martini te dodali kako su primijetili da im se parovi ulizuju.

- Neka su oni poznati, a ja seljak, ali stojim iza svoga i od mene to neće dobiti - rekao je Drago. 

Ostatak večeri parovi su proveli u pjesmi i veselju, a hoće li se tako i nastaviti - ne propustite pogledati sutra od 21.15 sati u novoj epizodi 'Superpara'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'
OBRATILA MU SE

Severina se javila s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati...'

Pjevačica se krila iza sunčanih naočala i svojim pratiteljima pokazala čovjeka koji ju je pratio