Obavijesti

Show

Komentari 143

Drama Josipa i Nikoline: 'Ne možeš napraviti dijete s 55...'

Drama Josipa i Nikoline: 'Ne možeš napraviti dijete s 55...'
12

Vatroslav i Valentina pokazali su pak kako izgleda 'prava veza'; Vatroslav je izjavama 'bockao' Valentinu, a ona mu nije ostajala dužna, dok je Marijana zaključila da su i dalje zaljubljeni, što su joj i potvrdili

VIDEO

Boravci na farmama napokon su iza kandidatkinja i farmera showa 'Ljubav je na selu', baš kao i romantična putovanja te upoznavanje najbliži. Sada je pak stiglo vrijeme da se svi ponovno okupe - ovaj put u sunčanoj Istri. Svi oni prošli su pravu ljubavnu avanturu kako bi stigli u Istru, a Marijana ih je dočekala ispred prekrasne vile.

Vatroslav je odveo Valentinu u šoping: Hoćeš prsten ili kaput?
Vatroslav je odveo Valentinu u šoping: Hoćeš prsten ili kaput?

Nakon Denisa i Monike koji su zaljubljeni jedno u drugo i to još jednom priznali Marijani, stigli su i Sandra te Hrvoje, no za razliku od prvoga para, oni su bili sramežljivi te ni sami ne znaju status svoje veze.

- Dogovorili smo se, s obzirom da smo oboje roditelji, da nećemo pretjerivati i raskalašeno se ponašati, a što će biti, vidjet ćemo - priznao je Hrvoje, a Sandra je ispričala Marijani da je kod Hrvoja otišla i nakon što je snimanje završilo. 

- Želim i da se čujemo i vidimo i bila sam kod njega… Još ćemo vidjeti što će biti - kazala je Sandra.

Vatroslav i Valentina pokazali su pak kako izgleda 'prava veza'; Vatroslav je izjavama 'bockao' Valentinu, a ona mu nije ostajala dužna, dok je Marijana zaključila da su i dalje zaljubljeni, što su joj i potvrdili. A iako su se Nikolina i Josip činili zaljubljenima, nevolje u raju su eskalirale. 

- Gdje si ti bila ovih dana? A gdje ti je prsten koji sam ti poklonio? -  obasuo je pitanjima Josip Nikolinu čim su se našli. 

- Prsten mi je premali, a bila sam na karaokama ovaj vikend -  rekla mu je Nikolina. 

- Pa zašto ja nisam bio s tobom? - pitao ju je Josip na što mu je Nikolina rekla da kada ga je prošli put pozvala na karaoke, više se ljubila s njim nego pjevala što joj ne odgovara.

- Ne sviđa mi se što si naporan i što mi šalješ toliko poruka - rekla mu je Nikolina te dodala da je zbog toga izmislila da ima dečka i da je trudna s drugim. 

- Čije ime piše na mojoj ruci, Luka ili Josip? - upitala ga je pokazavši mu svoju ruku na kojoj je kemijskom olovom ispisala njegovo ime te mu rekla kako će pokušati napraviti tetovažu. 

- Zašto pred kamerama pričaš jedno, a kad se ugase drugo? - pitao ju je Josip, na što je ona rekla da stoji iza svojih riječi. 

- Malo si prenaporan, dosadan, i ja bih voljela da prihvatiš život u gradu jer sam ja gradska žena koja voli malo izaći - rekla je Nikolina te dodala da će Josipu ipak dati šansu. 

- A dijete? Sad više ne želiš dijete u budućnosti sa mnom? - upitao ju je Josip. 

- Još ne, za nekih 15-20 godina. Želim još biti cura - rekla je Nikolina. 

- Pa ne možeš napraviti dijete s 55 godina -  rekao joj je Josip, a Nikolina mu je rekla da može kad god hoće.

Najmlađi par ove sezone, Dario i Ivona, Marijani su otkrili da nisu zaljubljeni. 'Nije ljubav na silu, nego ljubav na selu!', objasnila je Ivona dodajući da je Dario kriv što više nije zaljubljena u njega jer se 'probećario'. 'Nije to istina', kratko je rekao Dario.

Denis je upoznao Monikinu kćer, Ivona razočarala Darija...
Denis je upoznao Monikinu kćer,  Ivona  razočarala Darija...

Najstariji par, Miljenko i Zorka, rekli su da nisu zaljubljeni, ali će ostati u dobrim odnosima.

- Ne želim samo za jednu noć ili jedanput na mjesec ili dva puta u godini, kako on reče, ali to nije moj stil života i neka tako živi s nekim drugim - kazala je Zorka.

- Ja znam što želim u životu, a ona ima isto svoj stav i ja to poštujem - rekao je Miljenko.

 

- Ja nisam djevojka za jednu noć, onaj tko hoće biti sa mnom, bit će. Želim pravu ljubav i nekoga uz sebe - objasnila je Zorka. Došlo je vrijeme da Nikolina i Josip stanu pred Marijanu, a kada ih je upitala jesu li i dalje zaljubljeni, oboje su rekli da jesu.

- Mi se malo svađamo jer sam mu poslala poruku da ima dečka, ali njegovo ime sam napisala na ruku, a ne Lukino - objašnjavala je Nikolina Marijani, na što joj je voditeljica rekla da ga nije tetovirala.

- Ali hoću, obećavam ti -  rekla joj je.

Kada su se svi okupili, počeo je pravi tulum na bazenu. Hrvoje je zapaprio djevojkama, prvo gurnuvši u bazen Sandru, a potom i Valentinu. Zabava se nastavila uz šampanjac i jagode, ali je sve otišlo u krivom smjeru kada su se Sandra i Josip posvađali, a djevojke su stale na Sandrinu stranu.

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'