Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Fittest Family: Paulu je tata izvlačio zbog straha od vode

Ovaj zadatak je bio najteži za Paolu, koja ima veliki strah od vode. Čim je pristupila vodi, počela je plakati i govoriti da ne može to proći, ali je zadatak ipak, uz svesrdno navijanje trenerice Nike, prošla

Foto: RTL
1 komentara

Prvi izazov je 'Slamnata utrka' u kojoj moraju svladati prepreke, preskočiti zid, prenijeti 16 bala sijena do označenog mjesta i složiti ih u istu formaciju u kojoj su bile na početku. Aleksander Križman ozlijedio se u motociklističkoj utrci koju je vozio između snimanja showa te ne može nastupati pa će se, zbog pravednosti, i ostale obitelji natjecati s jednim muškim članom manje. Vrnoge su odlučili da u njihovom timu neće nastupati Nick, Buze su odlučili ići bez tate Gorana, Takači bez sina Leona, a Jarci bez najmlađeg člana Jonatana.

OD MICKEYA DO LANCA Fittest family: Yvonne Vrnoga se za špicu oblači kao za reviju

U izazov 'Slamnata utrka' najbolje su krenule obitelji Buza i Vrnoga koje su stekle najveću prednost, no Vrnoge su imali nesporazum pri brojanju bala jer u jednom trenutku nisu znali koje bale su njihove. Naime, njihova trenerica Nika im je rekla da su prenijeli sve jer je previdjela jednu balu pa su na kraju,iako uvjereni da su riješili zadatak u potpunosti, zaradili samo jedan bod. Najbolji su na kraju bili Jarci s pet osvojenih bodova, a nakon njih Buze pa Križmani i Takači.

Foto: RTL

Drugi izazov je 'Blato i znoj', a u njemu će, između ostalog, morati nositi kladu tešku 60 kg, proći kroz hladnu blatnjavu vodu te preskočiti zid od tri metra. Vrnoge su išli prvi u taj izazov, a trenerica Nika Fleiss im se ispričala zbog greške koja se dogodila. U njihovu timu je došlo i do ozljede. Mama Yolanda je morala odustati od izazova, a na njezino mjesto je ušao sin Nick. Svoj su zadatak odradili bez puno muke i završili ga za 1:53 minute. Filip i Blaž su pripremali obitelj Križman za izazov, a muku su mučili s prebacivanjem preko zida. 

U SHOWU 'FITTEST FAMILY' Sušec i Šprem u realityju: Sad ćemo komentirati ljudsku muku

Mami Suzani je taj izazov bio pretežak pa im je na kraju prolazno vrijeme bilo 3:15 minute. Obitelj Buza je morala odlučiti tko će biti na klupi, a Vanessa je odlučila da ona ne želi sudjelovati jer ne želi smočiti kosu, što je izbacilo iz takta njihovog trenera Šolu. Dečki Goran, Erik i Patrik su odradili izazov za 2:13 minute. Za obitelj Jarc u izazov su išli sinovi, bez mame Brigite, što se pokazalo kao dobra odluka jer su svoj izazov završili za 1:38 minute, što je ujedno bio i rekord tog izazova.

Foto: RTL

Zadnji su u izazov išli članovi obitelji Takač, koje je Nika posebno htjela motivirati davši im medalje koje su simbolično predstavljale to da su oni za nju već pobjednici. Ovaj zadatak je bio najteži za Paolu, koja ima veliki strah od vode. Čim je pristupila vodi, Paola je počela plakati i govoriti da ne može to proći, ali je zadatak ipak, uz svesrdno navijanje trenerice Nike, prošla. Na kraju su izazov prošli za 2:42 minute. Nakon drugog izazova poredak obitelji je: Jarc, Vrnoga, Buza. Takač i Križman. Tko će od njih ići u eliminator nakon što prođu još jedan zadatak saznat će se u četvrtak u 21 sat na RTL-u!

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Naši partneri pišu
Message