Show

Komentari 15

Drama zvana Bennifer: Afera između bivših zaručnika traje dulje no što se sumnjalo?

Drama zvana Bennifer: Afera između bivših zaručnika traje dulje no što se sumnjalo?

Kako se kasnije saznalo, JLo je na Vax Live koncertu pjevala pjesmu posvećenu Afflecku, dok ju je on netom prije no što je prekinula vezu s Alexom Rodriegezom javno pohvalio

Bivši zaručnici Ben Affleck (48) i Jennifer Lopez (51) uhvaćeni su nedavno kako se ukrcavaju u privatni avion i kreću na romantični vikend u Montanu, gdje glumac posjeduje imanje. 

POGLEDAJTE VIDEO

Glumac i pjevačica izgledali su poprilično opušteno prilikom odlaska na aerodrom gdje ih je čekao prijevoz. Fotografi su ih uhvatili u autu koji je vozio Ben dok se Jennifer nalazila pokraj njega, na suvozačkom sjedalu.

Ipak, ovo nije prvi put da su zaručnici viđeni skupa od kad je JLo prekinula četverogodišnju vezu i zaruke s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom (45). 

Ljubav kao iz filma

JLo i Ben Affleck upoznali su se 2002. godine na setu filma 'Gigli'. Te godine su prohodali i brzo se zaručili.

Nije ih se zvalo ni punim imenima, nego im se "tepalo" da su "Bennifer", a postali su najmoćniji par Hollywooda. Unatoč prelošim kritikama njihova prvog filma, snimili su još jedan "Djevojka iz Jerseya", nastupili zajedno u njezinom spotu.

Činilo se kao da im je cijeli svijet pod nogama - no, nije dugo potrajalo. Lopez je u studenom 2002. javno potvrdila šuškanja u zarukama, u svom intervjuu s Diane Sawyer. Ponosno je pokazala ružičasti zaručnički prsten kazavši da je to "nešto najčarobnije što je vidjela".

Tom je prilikom i opisala prosidbu.

- Bila je tradicionalna, ali također i vrlo spektakularna, kako bi naravno to Ben i napravio. Bilo je jako, jako lijepo -  J.Lo nije ni pokušavala suzdržati sreću.

Svadbeno slavlje Lopez i Affleck trebali su prirediti u rujnu 2003., no vjenčanje su odgodili, a razloge su detaljno objasnili u zajedničkoj izjavi. 

- Kad smo se uhvatili da ozbiljno razmatramo o tome da unajmimo tri različite 'lažne mlade' na tri različite lokacije, shvatili smo da je tu nešto pošlo po krivu - kazali su u zajedničkij izjavi. Službeno su prekinuli nekoliko mjeseci kasnije - u siječnju 2004.
 

Par je tada rekao da su jednostavno osjetili da to više nije to i morali se razdvojiti.

Ipak, ostali su u dobrim odnosima i jedno o drugome nisu imali ništa loše za reći. No je li se strast između para koji je razdvojen 17 godina rasplamsala?

Krenimo ispočetka. 

Sve je počelo u ožujku

Počekom ožujka mediji su objavili kako je veza između JLo i Alexa Rodrigueza završila. Par je brzo demantirao tvrdnje, no rekli su kako se trenutno rade na tome da izglade nesuglasice.

Početkom travnja, Ben Affleck javno je pohvalio JLo o tome koliko je sjajna kao osoba.

- Mislio sam da imam dobru radnu etiku, ali bio sam potpuno ponižen i oduševljen onim čime se ona posvetila iz dana u dan, ozbiljnošću kojom je radila, tihim i predanim načinom postizanja svojeg cilja - rekao je i dodao:

- Ona je do danas najvrijednija osoba na koju sam naišao u ovom poslu. Ima sjajan talent, ali je i jako puno radila na svom uspjehu i tako sam sretan zbog nje da će napokon dobiti sve ono što zaslužuje - zaključio je.

Samo deset dana nakon njegove izjave, JLo objavila je da je veza između nje i Alexa Rodrigueza završila.

- Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedni druge u našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugima i našoj djeci. Iz poštovanja prema njima, to je sve što ćemo komentirati - rekli su tada.

Početkom svibnja, JLo i Ben Affleck pojavili su se zajedno na Vax Live koncertu. JLo na nastupu je tada uvrstila svoju pjesmu 'I'm Glad' u repertoar. Tu pjesmu napisala je za Ben Afflecka dok su bili skupa te je nakon njihovog prekida više nikada nije pjevala. Sve do te večeri, što je dalo naslutiti da je par opet skupa.

Samo dan nakon toga, zajedno su viđeni da se druže u Los Angelesu, dok su jučer viđeni da zajedno odlaze na romantično putovanje.

Svi dokazi upućuju da se strast između njih ponovno razvila, no je li to istina, saznat ćemo uskoro.

Najčitaniji članci