Obavijesti

Show

Komentari 0

Dress like a starr! U Aquariusu vas očekuje glamurozna večer

Dress like a starr! U Aquariusu vas očekuje glamurozna večer
1

Cijenjeni gosti, dobro ulaštite svoje omiljene cipele, prošećite laganim korakom našim crvenim tepihom i doživite nezaboravno zagrebačko Grammy iskustvo

VIDEO

Uvaženi ljubitelji kvalitetnih izlazaka, svi obožavatelji čarobnih noći začinjenih vrhunskom glazbom te svi vi željni do sada neviđenog spektakla na plesnom podiju -  na pravom ste mjestu! Pozivamo vas da elegantno zakoračite u glamuroznu večer koja će se svečano odvijati 05.04.2014. u svim prostorima kultnog zagrebačkog klupskog dragulja – Aquariusa.

Očekuje vas nezaboravan klupski događaj obogaćen probranim svjetskim hitovima koji su obilježili današnju glazbenu umjetnost u svakom smislu te riječi. Nećemo biti pretenciozni i očekivati da se “udobno smjestite”. Budite uvjereni da će tu večer svi biti na nogama, sjajiti pod svjetlima reflektora i disati u ritmu zaraznih plesnih poslastica. Snage su udružila dva izuzetno talentirana mlada DJ-a, rezidenti Aquarius programa. Tu je sve popularniji Tzek (Beat Delight) koji naprosto oduzima dah svojim istančanim odabirom  hip-hop i r’n’b hitova, te jedan i jedini Matroda (Funhouse) o kojemu uistinu nema potrebe mnogo pisati. Reći ćemo samo da je svojim brojnim prošlogodišnjim nastupima na Zrću osvojio srca publike diljem svijeta.

Spektakularna iznenađenja možete očekivati tijekom cijele večeri, a kao malu uvertiru spomenut ćemo gostovanje mladog DJ-a Nowella, čiji nas šarm i talent iza DJ pulta tjera na to da više nikad ne prestanemo plesati. Svojim live performance-om, počastit će nas Ivana Stanić - djevojka koja oduševljava svojim pjevačkim sposobnostima, a nešto uistinu originalno i nesvakidašnje, priredit će nam mladi bubnjar Hrvoje Čirjak iz Zadra sa svojom virtuoznom izvedbom na egzotičnim bongosima. 

Poseban gost večeri – DJ Sani, dolijeće nam ravno iz Washington DC-a i sa sobom donosi dašak daleke Amerike, dragocjeno iskustvo iz američkih najpopularnijih klubova i ono najvažnije – garanciju da će Grammys night uistinu biti večer posvećena prestižnim zlatnim gramofonima iz kojih će glasno odjekivati samo najpopularniji hitovi tog događaja svjetskih razmjera.

Šarmirajte originalnim stylingom, ponosno stanite ispred Grammy press wall-a i ponesite sa sobom fotografiju koju ćete sigurno još dugo čuvati među najljepšim uspomenama. Za sve vas koji posebno oduševite svojim izgledom i  modnim ukusom, pripremili smo i poseban VIP tretman gdje će vas ljubazno dočekati poznati zagrebački modni fotograf Iven Mastin. Svojim iskusnim okom iza objektiva, učinit će vas pravim zvijezdama i odraditi vrhunski photoshoot kako i priliči jednom ovakvom događaju. 

Za kraj…Cijenjeni gosti, dobro ulaštite svoje omiljene cipele, prošećite laganim korakom našim crvenim tepihom i doživite nezaboravno i jedinstveno zagrebačko Grammy iskustvo. 

Ne zaboravite na sebe navući obleku koju čuvate za one najposebnije prilike!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga