Obavijesti

Show

Komentari 15

Druže se i nakon 'Braka': Nina i Valentina povele obitelj na piće

Druže se i nakon 'Braka': Nina i Valentina povele obitelj na piće
9

Valentina je povela svoju kćer Klaru, a Nikolina nekoliko članova obitelji. Pozirali su smješkajući se kameri, a izgledalo je kako se baš lijepo provode

VIDEO

Sudionica 2. sezone showa 'Gospodin Savršeni' i ljubavnog eksperimenta 'Brak na prvu', Nikolina Tutić (31) pohvalila se nesvakidašnjom obiteljskom fotografijom. Nakon showa Nikolina je rekla da će sigurno ostati u dobrim odnosima s nekim kandidatima, a toga se čini se i pridržava.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikolinina kuma htjela Adama za sebe 

Pokretanje videa...

01:06

Ovih je dana pozirala sa Samoborkom Valentinom Hržić (45), koja je u showu bila spojena s Marinkom. Između njih nije išlo pa su u finalnim epizodama odlučili kako neće pokušati poboljšati svoju vezu nakon što se ugase kamere. Međutim, Nikolina i Valentina su se 'našle' i vole se družiti.

Na piću nisu bile same već u društvu njihovih obitelji. Valentina je povela svoju kćer Klaru, a Nikolina nekoliko članova obitelji. Pozirali su smješkajući se kameri, a izgledalo je kako se baš lijepo provode. 

Nikolina se nedavno družila i s umirovljenicom Gordanom Gašparić Vrbljanin (62). Ona je na društvenim mrežama objavila fotografiju uz zanimljiv opis: 

- Mnogi su rekli da smo Niki i ja kao mama i kći. Jesmo li?

U komentarima su ove dame vrlo brzo dobile niz komplimenata. 

- Da, stvarno ste kako mama i kći. Jako ste slične. Predivne ste - pisali su im Gordanini pratitelji na društvenoj mreži. Gordana je nedavno objavila fotografiju i s Milanom Tokićem (64), s kojim su je eksperti u showu spojili te je tako otkrila da se druže i nakon showa. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin