Show

Komentari 31

Dua Lipa se skinula u oskudni bikini, dečko se ne miče od nje

Dua Lipa se skinula u oskudni bikini, dečko se ne miče od nje

Zahvalna sam na svemu što mi je prošla godina dala, rekla je Dua Lipa koja je novogodišnji odmor provela u Miamiju s dečkom Anwarom Hadidom. Ispijali su koktele i izmjenjivali nježnosti

Pjevačica Dua Lipa (24), koja vuče korijene s Kosova, dočekala je Novu 2020. godinu u sunčanom Miamiju s društvom i dečkom Anwarom Hadidom (20), bratom manekenki Gigi (24) i Belle Hadid (23). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dua se na plaži skinula u minijaturni bikini s leopardovim uzorkom. Pjevačica je i sama prije dočeka objavila da se sunča, 'hvata' boju i puni baterije prije 2020.

- Zahvalna sam na svemu što mi je prošla godina dala - rekla je Dua. 

Odsjela je u luksuznom hotelu ispred kojeg se odmah nalazilo more i plaža. Anwar se nije micao od svoje partnerice već ju je pred svima ljubio i grlio. S njima su u društvu bili i zajednički prijatelji, a dane su provodili ispijajući koktele i vježbajući. 

Za doček Dua je odabrala šljokičastu haljinu koja je imala jak odsjaj, a istaknula je njezine obline. Štikle je imala s istim uzorkom. 

Dua Lipa uskoro bi trebala objaviti novi album pod nazivom 'Future Nostalgia' kojeg je najavila krajem listopada s hitom 'Don't Start Now'.

- Novi album je orijentiran na disko i inspiriran 80-ima. Zabavan je. Samo želim da ljudi, kad ga čuju, požele plesati, zabaviti se i jednostavno izaći i provesti vrijeme sa svojim prijateljima - otkrila je Lipa nedavno. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci