Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Duge cijevi u centru Zagreba: Konobarica 'vitlala' pištoljem...

U četvrtak ujutro Ratkajev prolaz u Zagrebu izgledao je poput akcije u hollywoodskim filmovima. Jurišne puške, pištolji i razbijeni automobil privukli su pažnju znatiželjnih prolaznika...

Foto: snimio čitatelj 24sata
7 komentara

Nakon što su snimili akcijske scene na zagrebačkoj tržnici Dolac, a zatim i u prostorima željezničkih skladišta u Rijeci, ekipa sa seta serije 'Protuudar' pištolje je izvadila i u Ratkajevom prolazu. Za potrebe snimanja akcijskih scena, cijeli su prolaz zatvorili, a na fotografijama koje je snimio čitatelj vidi se kako su se glumci doista 'uživjeli' u svoje uloge. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

Razbijeni auto, pločnik pun stakla i konobarica koja 'vitla' pištoljem probudili su zanimanje znatiželjnih građana u jutarnjim satima u centru Zagreba. 

- Danas sam vidio ovu scenu oko 10 sati. Konobarica je mahala pištoljem, ali vidio sam da su izuzetno disciplinirani svi. Ekipa je hodala s jurišnim puškama - komentirao je gledatelj te dodao kako je odlična organizacija. Set su čuvali i vatrogasci kako ništa ne bi pošlo po krivu. 

Foto: snimio čitatelj 24sata

Hrvatska je postala mjesto gdje se snimaju brojni strani filmovi i serije, a 'Protuudar' se počeo snimiti u lipnju ove godine. Angažirano je oko tristo statista, ali i domaći glumci poput Gorana Bogdana (38), Branka Đurića (57) i američke glumice hrvatskih korijena Ivane Miličević (45). 

Foto: snimio čitatelj 24sata

Serija 'Protuudar' nastala je prema bestseleru Chrisa Ryana (58) i prati eksplozivne dogodovštine Odjela 20, elitnog, multinacionalnog, tajnog specijalnog tima, dok se širom svijeta bori protiv goleme mreže međusobno povezanih kriminalnih i terorističkih organizacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message