Obavijesti

Show

Komentari 53

Dugo bolovao: Umro Stankec iz Malnarova showa 'Noćna mora'

Dugo bolovao: Umro Stankec iz Malnarova showa 'Noćna mora'
11

Dok je Željko bio živ, on nas je sve držao na okupu, a od kada je umro, svi su otišli svojim putem. Imamo krasan period iza sebe i divne uspomene. Ne vjerujem da će ikada biti dobro kao onda, kaže Slađa

VIDEO

Stanislav Hrenović, poznatiji kao Stankec iz 'Noćne more', preminuo je nakon teške bolesti jetre jučer ujutro u Zagrebu, potvrdili su njegovi bliski prijatelji. Talk show Željka Malnara prikazivao se od 1992. do 2010., a stalnu postavu činili su Stankec, Laki, Jajan, Braco, Slađa, Ševa... Svog kolege prisjetila se pjevačica Slađana Petrušić Slađa (34). 

- Rado se sjetim dok smo svi bili ekipa. Stankec je bio osebujan lik. Dok je čovjek živ često ga ne primjećuju, a kad umre tek onda ga svi dižu u visine. To se već dogodilo s Malnarom, a događa se nažalost sada sa Stankecom - kaže Slađa.

Zadnji put vidjela je Stankeca, kako tvrdi, dok je još Malnar bio živ. 

- Zajedno smo otišli k njemu. Već godinama je jako loše, volio je i piti - kaže Petrušić. Dodaje kako bi Malnar uvijek organizirao putovanja, a vozače je budio u 6 sati ujutro kako bi do podneva stigli okupiti cijelu ekipu. 

- Dok je Željko bio živ, on nas je sve držao na okupu, a od kada je umro, svi su otišli svojim putem. Ipak, ne moramo mi biti najbolji prijatelji koji se viđaju svaki dan. Imamo krasan period iza sebe i divne uspomene. Ne vjerujem da će ikada biti dobro kao onda - zaključila je Slađa. 

Od Stankeca su se oprostili i njegovi bliski kolege preko društvene mreže.

- Žao mi je objaviti da nas je napustio čovjek, mit, legenda. Za svaki put kada si nas nasmijao do suza, za svaki trenutak koji smo proveli gledajući tvoje šale i zafrkancije na malim ekranima, hvala ti. Počivao u miru božjem - napisao je njegov nećak Antonio. 

VIDI OVO: 7 stvari koje svaka cura želi u krevetu

Sprovod će biti u srijedu u 13 sati na groblju Gornje Vrapče, kod crkve Sv. Barbare, javlja obitelj i dodaje da su svi ljudi dobrodošli. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane