Show

Komentari 6

Duje Čop i manekenka odgodili svadbu zbog korone, traže novi datum: Želim da bude bajkovito

Duje Čop i manekenka odgodili svadbu zbog korone, traže novi datum: Želim da bude bajkovito

Sve je spremno osim vjenčanice i cipela, a Ana će još pričekati za odabir toga. Slavlje će biti u Hrvatskoj, iako trenutačno žive u Belgiji gdje on igra nogomet...

Manekenka Ana Kurobasa (31) i nogometaš Duje Čop (30) skupa su već šest godina, a tijekom božićnih blagdana 2019. godine, Duje je zaprosio svoju djevojku. Trebali su se vjenčati ove godine u svibnju, ali im je pandemija korona virusa pomutila planove. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ljetovanja Vatrenih

- Mi smo trebali imati svadbu u svibnju ali smo nažalost morali odgoditi. Do zadnjeg smo trenutka čekali da vidimo što će zapravo biti. Mislim da sam i zbog toga bila dosta u strepnji, da bi koronu i lakše podnijela da nismo imali sve isplanirano. Ali generalno sve smo organizirali i sve što smo željeli uspjeli smo prebaciti za neki možda novi datum. S obzirom na nogometnu sezonu još uvijek ne znamo kad će to biti, ali imamo ideju za zimsko vjenčanje, tako da se nadamo da će biti uspješno - rekla je Ana za IN Magazin.

Sve je spremno osim vjenčanice i cipela, a Ana će još pričekati za odabir toga. Slavlje će biti u Hrvatskoj, iako trenutačno žive u Belgiji gdje on igra nogomet... Manekenka želi da ceremonija bude bajkovita. 

- Volim i da je tradicionalno, a opet da je glamurozno. Onda bi i s Dujom naravno razgovarala o nekim njegovim idejama ali generalno sam ja više vodila računa o svemu. I mogu ti reći da mi je bilo super jer sve što mi je palo na pamet, uspjela sam dobiti - govori Ana. 

Najčitaniji članci