Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
13 komentara

Dušan Bućan odveo djevojku u Maroko: 'Koze su im ljubazne'

Odmor će u Maroku provesti vrlo aktivno, a najviše se veseli odlasku u pustinju. A uskoro bi mogao u svoje avanture uključiti i Saru. U vezi su nekoliko mjeseci, a kako je Dušan nedavno rekao, Ljubavna idila traje

Foto: Pixsell/Facebook
13 komentara

Dušan Bućan (43) s djevojkom Sarom Hdaghom i prijateljima otputovao je na odmor u Maroko. Avanturizmu sklon glumac tek što je došao vidio je drvo na kojem je bilo nekoliko koza. Njegova pratnja nije se niti snašla, a Bućan se već uzverao do prve grane i pozirao s kozama.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Dobre su, miroljubive i ljubazne - našalio se Dušan. Odmor će provesti vrlo aktivno, a najviše se veseli odlasku u pustinju.

VOLI SE FOTKATI GOLA Dušan Bućan ljubi atraktivnu Saru: 'Ljubavna idila traje...'

- To će biti sjajno, a iskoristit ću to i za trening vožnje motorom po dinama. Trebat će mi ze reli na ljeto - kratko je dodao Bućan. A uskoro bi mogao u svoje avanture uključiti i Saru. U vezi su nekoliko mjeseci, a kako je Dušan nedavno rekao, Ljubavna idila traje.

Foto: Facebook

- Plan nam je ovo ljeto otići do Egejskog mora, Sara još uči jahati pa ćemo vidjeti hoćemo li zajedno konjima na put - izjavio je Bućan za Story. Glumac je prošle godine s putopiscem Borisom Veličanom na konjima jahao do Crnog mora. 

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Početkom godine glumac je dan prije Silvestrova na predstavu 'Idiot' Fjodora Mihajloviča Dostojevskog u HNK u Zagrebu. Predstava je u režiji Vasilija Senjina, a Bućan utjelovljuje lik Gavrila Ardailionoviča Ganje. Osmijeh mu nije silazio s lica jer je s njim u pratnji bio atraktivni model Sara, mlađa sestra hrvatske manekenke libijskih korijena Jasmine Hdaghe (36). Dvojac je zagrljen pozirao fotoreporterima u foajeu kazališta.

I Sara se poput starije sestre, koja godinama živi u Los Angelesu, bavi modelingom. Živi u Zagrebu gdje je iz rodne Libije s roditeljima i tri sestre došla kao dijete.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Ljubav prema putovanjima spojila je s Dušanom koji je veliki avanturist. Glumac više od pet godina živi okružen konjima i psima na imanju na Kordunu, udaljenom 20 kilometara od rijeke Kupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message