Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Dušan Junger: 'Seve me zvala, ali nismo još ništa dogovorili'

HALO, BING Šuška se kako pjevačica opet traži menadžera pa ‘žica’ suradnju Dušana Jungera, s kojim je prije nekoliko godina već surađivala

Foto: Pixsell/PrivatniAlbum
15 komentara

Tek sam se vratio sa skijanja. Nije još ništa dogovoreno. Zvala me, ali tek ovih dana bih se trebao sastati sa Severinom pa ćemo vidjeti što će od toga biti, otkrio nam je Dušan Junger.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Već neko vrijeme kolaju priče kako Severina Kojić (46) opet traži menadžera. Izbor je, izgleda, pao na Jungera.

- Surađivali smo mi već i prije. No kažem, poziv je bio, ali ništa konkretno nismo razgovarali. Samo smo se dogovorili da ćemo se sastati pa vidjeti kakvi su zahtjevi i mogućnosti za potencijalnu suradnju - rekao je Junger.

Foto: privatni album

Slovenski menadžer zastupao je mnoga poznata lica, poput Nede Ukraden, Lidije Bačić, Mejaša, grupe Vigor i mnogih drugih. Severinu je “zastupao”, odnosno organizirao njezine nastupe u Sloveniji nekoliko puta. Sudeći prema fotografijama objavljenima na njegovu Facebooku, oboje su se vrlo dobro zabavljali te su, očito, bili zadovoljni tadašnjom suradnjom.

8172565 | Autor: Zarko Basic/PIXSELL Foto: Zarko Basic/PIXSELL

- On je bio moj suradnik, booker koncerata u Sloveniji nekoliko godina. Dok smo radili ta suradnja je, mislim, bila na obostrano zadovoljstvo, ali kao i mnogi koji rade s velikim brojem izvođača, nikome dovoljno posvećeni - komentirala je njihov odnos Neda Ukraden (68).

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U kuloarima se pričalo kako je navodno i Sevkin suprug Igor Kojić (31) uključen u menadžerski tim te da joj je već i dogovorio nekoliko gaža u Srbiji. U igri je, barem kako se čini, a i po sastanku koji je i sam najavio, Slovenac Junger. On na svojoj internetskoj stranici ionako ima fotografije hrvatskih zvijezda koje je zastupao, poput Severine, Joleta, Jelen Rozge, Nives Celzijus...

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

NAJVEĆI GLUMCI KOJIH SE TREBA PAZITI: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku rijetko su iskreni

Naši partneri pišu
Message