Obavijesti

Show

Komentari 13

Duško se rasplakao: Izolacija me ubija, za mene je to strašno

Duško se rasplakao: Izolacija me ubija, za mene je to strašno
7

Najstariji natjecatelj shvatio je da život u izolaciji nije za njega i želi napustiti kuću. Emi će stvari biti vraćene, a stanare je i treće jutro dočekao nered u dvorištu

VIDEO

-  Pa siguran sam da ni u velikoj kući ne bi bilo drugačije jer tamo ne mogu spavati. Mnogo je mladih ljudi, sram me kupati se pred njima. Oni imaju kupaće kostime, a ja nemam ni stvari. Stariji sam, sramežljiv čovjek i sama pomisao da sam izoliran od svijeta i da ne mogu izaći van kroz vrata za mene je strašna. Mene to strašno ubija. Pošto sam siromašan i imam dvije prelijepe kćeri, htio sam njima život učiniti malo sretnijim - rekao je Duško koji je dodao da ne bi ostao u kući ni da mu obećaju glavnu nagradu. 

 - Ja ne mogu izdržati sve ovo - plačući je rekao Duško i zamolio da ga puste da izađe iz kuće Velikog Brata ako ne snosi nikakve posljedice makar bio siromašan do kraja života. 

Emi će stvari biti vraćene 

Dok su stanari u otpadu vrijeme kratili igrom pantomime, neki od stanara u luksuznoj kući razgovarali su u dnevnom boravku kada im se obratio Veliki Brat. Objavio im je da će sudjelovati u kvizu 'Upoznaj me', a prvi natjecatelj bio je Lester. Nakon što je Ema ostala bez stvari koje joj  je odnio nindža, Emi će se njezina odjeća vraćati kroz ovaj tjedan. 

Treći dan boravka u kući stanare je dočekao sličan scenarij kao i prethodno jutro. Naime, dvorište je opet bilo puno smeća i izgledalo je puno gore nego dan prije. 

- Stanari, oprostite ali ponovno mi je navratilo društvo - poruka je Velikog brata koja je mrzovoljne stanare dočekala na hladnjaku.

Stanari i treće jutro u akciji čišćenja

Baloni, trake i brdo smeća, kao i prevrnute stolice dočekali su stanare u dvorištu nakon buđenja. Slavica je komentirala kako Veliki Brat zbilja voli orgijati, a Soraja se zabrinula kako će pospremiti taj nered. Stanari se nikako ne mogu naviknuti na krevet sa zajedničkim pokrivačem i jastucima pa se bude neispavani. Milan je bio poprilično uzrujan jer ga stanari udaraju dok spava. Dražen se prije doručka istuširao, ali je za razliku od ostalih stanara  koji za tuširanje odjenu kupaći kostim, bio gol.  Neke od djevojaka za to vrijeme su bile u kupaonici, no Dražen se bez problema skinuo. 

Nemeš nije ispravno nosio mikrofon, pa su stanari dobili novu kaznu. 

- Ne budi đubre do kraja - obratio se Nemeš Velikom bratu. 

Duškov razgovor s Velikim Bratom pogledajte ovdje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin