Obavijesti

Show

Komentari 194

Edin odustao od prošnje, Sanelu rasplakale kritike: 'Napravit ću im show, Mislav je ljubomoran!'

Edin odustao od prošnje, Sanelu rasplakale kritike: 'Napravit ću im show, Mislav je ljubomoran!'
7

U naletu bijesa Sanela je prozvala Jasmina debilom, a Mislava glumcem i alkoholičarem. U suzama je zaključila da s 38 godina izgleda bolje nego cure u dvadesetima, a preplašeni Edin ipak nije izvadio prsten

VIDEO

U posljednjoj epizodi 'Braka na prvu' Edin je na romantičnu večeru sa Sanelom ponio zaručnički prsten, no njezino loše raspoloženje natjeralo ga je da odustane od prosidbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jasmin iz 'Braka na prvu' zapjevao 00:59

Sanela je cijelu večer bila neraspoložena zbog kritika koje su ona i Edin dobili na zajedničkoj večeri s ostalim kandidatima, koji ju se jako pogodili jer je 'emotivac'. Također, prestrašena je i zbog svojih osjećaja prema Edinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Strah me, bilo bi nerealno da me nije strah. Znam da je osoba koja me voli, poštuje i cijeni, koja je tu za mene i koja će napraviti apsolutno sve za mene. To je jedan predivan osjećaj i koliko god da je predivan, ujedno je i zastrašujući jer to nikad u životu nisam imala -  priznala je Sanela. Na večeri se nastavila žaliti Edinu zbog Mislavovih, Erninih i Jasminovih komentara.

- Nisam došla u show raditi 'show' nego sam se došla prezentirati kao normalna osoba, a ne neka luđakinja ili preljubnica - izjavila je, a onda joj se sve nakupilo i jednostavno je počela plakati.

- Komentari Jasmina i Erne, citirat ću: 'Kako je Edin mogao ostavit mlađu pi*ku za stariju. Sa 38 godina izgledam puno bolje nego neke sa dvadeset - rekla je.

- Najradije bih sad otišla doma, osjećam se kao pos*ano go*no. Tri tjedna sam trpjela onog debila i glumila mu je*enu služavku - rekla je o Jasminu, a Mislava optužila da je glumac i da je ljubomoran na njezinu ljubav.  

- Ako imaš problem s alkoholom idi se liječi - dodala je, te istaknula kako će sutra ona napraviti 'show'.

- Žao mi je što sam njega povrijedila, nije zaslužio ovo večeras, sve sam mu upropastila…- rekla je na kraju o Edinu, a on je priznao da je pomalo razočaran jer nije tako zamislio njihovu posljednju romantičnu večeru.

- Sve je pošlo niz vodu, pošle su njezine suze i to ne možeš kontrolirati. Ova večer definitivno nije trebala ovako završiti, ali ne možeš uvijek dobiti sve što si zamislio, možda je ovo znak da sam trebao usporiti - zaključio je Edin, a njegovo veliko pitanje morat će pričekati bolje dane.

Pali prvi poljupci Kikija i Ivone u 'Braku na prvu', a Edin planira zaprositi neraspoloženu Sanelu
Pali prvi poljupci Kikija i Ivone u 'Braku na prvu', a Edin planira zaprositi neraspoloženu Sanelu

Andrea i Mislav su poslije panoramskog leta otišli na romantičnu večeru na kojoj su razgovarali pravoj svadbi izvan showa te su obilježili mjesec dana braka.

- Morao sam čekati 41 godinu da mi se ovo dogodi i nije mi žao što sam čekao. Želim nadoknaditi onu svadbu od pet, šest ljudi koju smo imali i to nekad brzo - iskreno je priznao Mislav, a Andrea se složila da ih u budućnosti čeka još jedno vjenčanje.

- On je baš moja osoba. Mislavove godine što je čekao nisu puno jer ovako nešto netko nikad ne doživi. Mislim da trebamo biti vrlo sretni i zahvalni što nam se ovo dogodilo - zaključila je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 194
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život