Obavijesti

Show

Komentari 6

Uplašeni toreador Zijad Gračić i trudna Tihana ispali iz showa

Uplašeni toreador Zijad Gračić i trudna Tihana ispali iz showa
18

U plesu odluke Tihana i Zijad plesali su paso doble protiv Ane Domišljanović i Petra Vlahova koji su plesali slow fox. Petar i Ana bili su više zanimljivi članovima žirija

VIDEO

Meni je u glavi bilo ovo: ako ostanemo dobro, ako ne opet dobro, rekla je Tihana Devčić. Ona i Zijad Gračić ispali su iz natjecanja. 

- Ne znam što da kažem, ali svakako ćemo oboje imati što za raditi. Hvala svim gledateljima i sudionicima, ali prije svega želim zahvaliti Tihani što je toliko dugo izdržala sa mnom- reko je Zijad. Tihana i Zijad u plesu odluke plesali su paso doble protiv Petra Vlahova i Ane Domišljanović koji su plesali slow fox. 

Pobijedio zanimljiviji par

- Ovo smo čekali cijelo večer- rekao je Vlahov koji je tijekom plesa poljubio ruku članici žirija Milki Babović.

Milka, Elio i Davor svoj su glas u plesu odluke dali Petru i Ani pa su Zijad i Tihana ispali. Elio Bašan  rekao je kako je svoj glas dao jako jednostavno paru koji ga je više zabavio. Davor je glas dao Petru i Ani jer su poslušali njegov savjet iz prvog dijela emisije. 

Wow, wow, wow!

Damir Horvatinčić i Nera Stipičević opet su oduševili žiri i svojom izvedbom plesa paso doble osigurali si desetke kod svih članova žirija. U ovogodišnjem showu to se prvi put dogodilo.

- Da u rodilištu umjesto narukvica svakom dodjeljuju ples, vama bi, Nera, sigurno dodijelili paso doble jer je vaša večerašnja izvedba bila savršena- rekao je Davor Bilman.

Milka Babović je rekla da se prvo mora malo smiriti jer ju je Nerina i Damirova izvedba poptuno očarala.

- Vi ste večeras bili ono što mi u žiriju stalno očekujemo, plesni par. Nera, sad ste otkrili da imate jako dobar instinkt za ples pa budite svjesni te svoje vrijednosti- rekla je Milka.

'I najsporiji bik bi vas zgnječio'

Žiri je pohvalio i ples Mile Horvat i Roberta Schuberta.

- Ako netko nakon ove vaše izvedbe slow foxa kaže da više voli nogomet, ja stvarno ne razumijem u čemu je stvar- rekao im je Davor. Prema Zijadu Gračiću i trudnoj Tihani Devčić Bilman nije bio tako blag. Taj je par od žirija dobio najslabije ocijene.

- Plesač u paso dobleu je toreador koji biježi od bika, u slučaju plesa, svoje partnerice. Vas bi, Zijade, i najsporiji bik zgnječio - rekao je Bilman. Dinko Bogdanović Zijadu je rekao da ga njegova izvedba nije očarala, ali da je napredak što ovaj put nije brojao korake već je umjesto toga pjevao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba