Obavijesti

Show

Komentari 2

Ekipa glatko pobijedila lovca u 'Potjeri', Mladen puno griješio. Znate li vi točne odgovore?

Ekipa glatko pobijedila lovca u 'Potjeri', Mladen puno griješio. Znate li vi točne odgovore?
3

Ovo je bio ogledni primjer kako ekipa treba igrati, zaključio je poraženi lovac Vukorepa i pohvalio to što su svi članovi ekipe sudjelovali ravnopravno

VIDEO

U posljednje emitiranoj epizodi HRT-ovog kviza 'Potjera' ekipa u sastavu Ivan, Marina, Bojan i Rafael uspjeli su pobijediti lovca Mladena Vukorepu, koji je pohvalio njihovu igru i timski rad. 

POGLEDAJTE VIDEO O POTJERI:

Pokretanje videa...

24pitanja kotiga 11:45

Kapetan Ivan donio je 24.500 kuna, Marina 21.000 kuna, a Bojan i Rafael svaki po 14.000 kuna. Taktika četvorke, po svemu sudeći, bila je uzeti ono što su donijeli na ploču pa je tako svatko među njima odabrao i uspješno obranio svoju srednju ponudu. 

Za svoje uobičajene standarde, lovac je u ovoj emisiji imao puno kikseva. Na ploči nije znao 'Na koji pogon plivaju sipe i lignje?' Ponuđeni odgovori bili su: a) na električni pogon, b) na mlazni pogon i c) na prednji pogon. Rekao je c), ali točan odgovor bio je b). Vukorepa je pogrešno odgovorio i da su u TV inačici vesterna 'Rio Bravo' glumili Willie Nelson, Kris Kristofferson, Johnny Cash i Waylon Jennings. Točan odgovor bio je u 'Poštanskoj kočiji'.

Mladen nije znao ni odgovor na pitanje 'Klen je vrsta kojeg listopadnog drveća?' Mogući odgovori bili su hrast, jasen i javor. Lovac Mladen mislio je da je točan odgovor jasen, ali odgovor je bio javor.

Ukupno je ekipa u završnu potjeru donijela 73.500 kuna i četiri koraka prednosti, na koje su nadogradili još 13 točnih odgovora u svoje dvije minute vremena, pa je Vukorepa imao vrlo zahtjevan zadatak - stići čak 17 koraka prednosti.

Nije uspio. U završnoj potjeri četiri puta je pogriješio, a ekipa ga tri puta vraćala unazad i tako osigurala uvjerljivu pobjedu. Mladen ovog puta nije bio ni blizu, a nakon završetka igre ekipu je i javno pohvalio.

Lovca u 'Potjeri' koštalo pitanje o hrvatskom dječjem romanu: Natjecatelji osvojili 63.000 kn
Lovca u 'Potjeri' koštalo pitanje o hrvatskom dječjem romanu: Natjecatelji osvojili 63.000 kn

- Ovo je bio ogledni primjer kako ekipa treba igrati - zaključio je lovac i pohvalio to što su svi članovi ekipe sudjelovali ravnopravno. 

U završnoj potjeri Vukorepa je pogrešno odgovorio na pitanje o memoarima američkog predsjednika (Roosevelt, umjesto traženog Eisenhowera), kapetanu Hondurasa sa Svjetskog prvenstva u nogometu (Armando, umjesto traženog Maradiaga), o gradu u kojem je konstruirana prva hidrogenska bomba (New York, umjesto traženog Los Alamos) te o području na kojem je pronađen primat Homo luzonensis (Etiopija, umjesto točnog odgovora Filipini).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin