Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Ekrem Jevrić u Crnoj Gori traži prave žene sinovima?

Crnogorac se proslavio ulogom krojača u reklami za modnu kuću Dolce i Gabbana. Snimio je spot za hit 'Kuća posao', ali time je zaradio jako malo

INTv
Foto: INTv
8 komentara

Prije čak 20 godina Ekrem Jevrić Gospoda (48) emigrirao je iz rodnog Plava u Crnoj Gori u New York. Za portal Središnja Bosna rekao je da se tamo ne bavi samo pjevanjem, već obavlja razne poslove.
- Razumiješ, sve ja radim... otvaram kompanije, vozim taksi, pravim ugovore, sa muzikom se bavim - rekao je Ekrem.
Kad se nakon 20 godina vratio, na aerodromu u Podgorici dočekali su ga brojni obožavatelji, rodbina, novinari, crnogorski zabavljač Edi Purašević i Renata Perazić, predsjednica Udruženja estradnih umjetnika. Obožavatelji su se gurali ne bi li im pošlo za rukom da se slikaju s Ekremom ili dobiju njegov autogram. Nagađa se kako se u Crnu Goru vratio kako bi našao prikladnu nevjestu za svoja četiri sina, od kojih najmlađi ima 17, a najstariji 24 godine. S Puraševićom planira održati koncert i nada se da će ih doći slušati puno ljudi. Za Crnogorce kaže da su divni ljudi. Ekrem se na YouTubeu proslavio svojim hitom 'Kuća poso'. Njegov je spot pogledalo četiri milijuna ljudi, ali on na tome nije zaradio skoro ništa. Kaže kako YouTube ne naplaćuje, nego je to 'džabe' pa on zbog toga nije uspio zaraditi na svom hitu. Za pjesmu su ga inspirirale radne žene kojih ima po cijelom svijetu.
- Uskoro ću objaviti još jednu drugu dobru pjesmu, a imam još jednu vrlo dobru i tako - rekao je Ekrem.
Po povratku u domovinu Ekrem je objasnio i kako mu je pošlo za rukom da se pojavi u reklami modne kuće Dolce i Gabbana. Na pitanje da li je crno odijelo u kojem je doputovao proizvod te kuće, on je odgovorio ne, ali da naočale jesu. Kaže da je sjedio na terasi kad su mu prišli nepoznata žena i muškarac i pitali ga je li Talijan. Rekao je da nije, ali da dolazi iz države koja je blizu Italije. Oni su mu tada rekli da se spremi jer će za deset dana po njega doći auto. Tako je i bilo. Ekrem je u reklami glumio krojača u bijeloj kuti. Za dva dana rada zaradio je 5700 kuna. Rekao je kako mu je supruga svjesna da je on sada poznata ličnost.
- Žena je ljubomorna jer ja sam sad zvijezda. Uvjerio sam je da nema razloga za to - pojasnio je Ekrem.

Naši partneri pišu
Message