Show

Komentari 7

Elemental je predstavio novi singl i spot na tajnom tulumu

Elemental je predstavio novi singl i spot na tajnom tulumu

Između rada u prostoriji za probe i pripreme novog albuma, ekipa iz benda odlučila je prezentirati novi spot na nesvakidašnji način – tulumom u stanu u Zagrebu

Nakon nekoliko mjeseci zatišja u medijskom prostoru, stižu nove vijesti od Elementala. Sinoć je ekipa iz benda na kućnom tulumu uz prijatelje, fanove i predstavnike medija predstavila novi singl i spot "Goli i bosi". Radi se o pjesmi koja najavljuje novi album Elementala, a nastavak je pozitivne filozofije benda. 

Između rada u prostoriji za probe i pripreme novog albuma, ekipa iz benda odlučila je prezentirati novi spot na nesvakidašnji način – tulumom u stanu u centru Zagreba! Tako je pred stotinjak dobro raspoloženih ljudi odsviran novi singl, a nakon toga im i premijerno prikazan novi spot. 

U samim počecima tuluma stigla je vijest da je bend s pjesmom „Bolji si“ nominiran za ovogodišnju nagradu Porin za najbolji videospot pa je razloga za slavlje i dobro raspoloženje bilo više. 

Proteklih tjedan dana pjesmu se ekskluzivno moglo čuti u eteru Radija 101, a u ponedjeljak 9.2. u 20 sati MTV će premijerno predstaviti spot za novu pjesmu. 

Pjesma „Goli i bosi“ je oda za mlade ljude diljem cijelog Balkana kojima Elemental još jednom ponavlja da će sve biti u redu. Unatoč tome što i dalje svi živimo iz dana u dan, stihovi pjesme su ovdje kako bi vas podsjetili na snagu koju nosite u sebi i vratili vam osmijeh na lice. 

U uzavreloj atmosferi, uz potoke rakije Vutre, tulum se nastavio uz DJ Freeza i ekipu Elementala.

Brigu oko spota za pjesmu "Goli i bosi" Elemental je prepustio ekipi iz C47 Filma, redatelju Marku Milovcu i snimatelju Ivanu Zadri koji potpisuju spotove za Elementalove pjesme "Prokleta ljubav" i "Bolji si" s albuma „U redu je“. 

Pjesmu 9.2. kreće prema svim domaćim i regionalnim radijskim postajama, a spot očekujte na YouTube kanalu benda. Televizijska premijera zakazana je također za 9.2., u 20h na MTV-ju. 

Najčitaniji članci