Obavijesti

Show

Komentari 32

Elizabeta i Monika u krizi jer im pulsira "tamo dolje"

Elizabeta i Monika u krizi jer im pulsira "tamo dolje"
6

Elizabeta postaje sve napaljenija. Kaže kako će ubrzo postati seksualno isfrustrirana. Već je navodno obradila Ivana i 'dolje' joj je već kritično

VIDEO

U kući seksualna napetost raste iz dana u dan. Kada su u pitanju vrući razgovori najglasnija je najstarija stanarka Elizabeta.
- Za desetak dana u ovoj će kući biti deset seksualno isfrustriranih ljudi i jedna baba. Ja sam također seksualno isfrustrirana - govorila je Kreši Elizabeta. On ju je nježno i pažljivo masirao i rekao kako osjeća njenu napetost i energiju koja jedva čeka da prsne.
- Osjećaš li to i na drugim ženama ovdje, Krešo? - upitala ga je, a on joj je odgovorio: 'Na tebi najviše, trebaš se opustiti, izmasirat ću te, bit ćeš kao ptičica. Mislim da ti je najkritičnije područje ovdje, leđa.' Elizabeta se okrenula prema Moniki i s njom nastavila razgovor.
- Najkritičnije je meni tamo dolje, ono nešto malo što mi onako... pulsira - rekla je Elizabeta. Monika je s razumijevanjem dodala: 'I meni, meni zvoni!'

ELIZABETI SMETA NEUREDNOST STANARA
Cure su ispred kuće vodile ženske razgovore. Smetaju ih ubodi komaraca. Krešo je na Lucijinu tijelu izbrojao preko sto uboda. Rinu smetaju urasle dlake, što je oduševilo Moniku jer ih ona obožava vaditi iz kože. Elizabeta je jako uzrujana zbog neurednosti stanara. Ujutro je u vrtu našla boce i čikove koje je pokupila.
- Plivali bi u smeću da ja ne čistim - izderala se Elizabeta. Ujutro je oribala kupaonicu, a kada su se stanari probudili, od dlaka se nije moglo proći.
- Ako se budeš bunila, nekome ćeš se zamjeriti - savjetovao ju je Saša. Na to je Elizabeta ušutjela i nastavila čistiti kuhinju.



LUCIJA NE ŽELI VAN
Nominirana Lucija ispričala je Rini i Orneli da joj je jasno tko ju je i zašto nominirao i da im ne zamjera. Shvatila je da je možda preozbiljno shvatila zadatak i da je mislila kako može utjecati na druge. Sada kad zna da ne može, ne želi više pametovati drugima.
- Ne želim izaći van sad. E, baš neću! Sad mi je baš ekstra ovdje, totalno ludilo. Prošli mi je tjedan bio izuzetno naporan i psihički stresan. Ubili su me u pojam. Ali sad sam se opustila i ne želim ići van - rekla je Lucija. Ornela je rekla kako nije isključeno da su Luciju u javnosti prikazali kao luđakinju, a Violetu kao žrtvu.

MARKO SE UPUCAVA RINI, MONIKA "KIPI"
Joj, dok sam bila mlađa, seksala sam se po jahtama, vilama, na plažama, ali u zadnjih pet godina samo u krevetu, odgovorila je Rina Marku na pitanje o “najluđim” mjestima za seks. Glavni BB zavodnik cijelo se vrijeme mota oko Rine, praveći Moniku ljubomornom.
- Zgodnička si mi. Baš si lijepa - govorio je Marko Rini dirajući je po licu. Ona ga je odgurnula uzvrativši mu sa: “Joj, molim te!”. Monika je to gledala sa strane komentirajući kako Rina “nije ništa posebno”. Elizabeta se složila s Monikom. Smatra da se Rina, otkad je ušla, ponaša kao zvijezda koja odašilje poruku: “Gledajte kako sam lijepa”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...