Show

Komentari 1

Elizabeth Hurley je shrvana smrću bivšeg zaručnika: 'Moje voljeno srce, počivaj u miru...'

Elizabeth Hurley je shrvana  smrću bivšeg zaručnika: 'Moje voljeno srce, počivaj u miru...'

Glumica je na uz emotivni opis na Instagramu objavila niz fotografija s bivšim zaručnikom Shaneom Warneom, koji je preminuo od srčanog udara u 52. godini

Glumica Elizabeth Hurley (56) se emotivnom objavom na društvenim mrežama oprostila od svog bivšeg zaručnika Shanea Warnea, koji je u petak iznenada preminuo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svom Instagram profilu Hurley je objavila niz fotografija na kojima nasmiješena pozira s pokojnim Shaneom.

- Osjećam se kao da je sunce zauvijek zašlo iza oblaka. Počivaj u miru, moje voljeno Lavlje Srce - napisala je glumica u opisu objave.

Warne je preminuo u 52. godini, a mnogi će ga pamtiti kao vrhunskog igrača kriketa, sportskog taktičara i komentatora. Njegova je obitelj u subotu rano ujutro priopćila kako je Shane umro od srčanog udara na Koh Samuiju na Tajlandu.

- Kad smo pronašli Shanea u vili nije reagirao i unatoč najboljim naporima medicinskog osoblja, nisu ga uspjeli oživjeti - stoji u priopćenju.

Podsjećamo, za  vezu Hurley i Warnea saznalo se 2010., a godinu dana kasnije su se zaručili. Zajedno su bili tri godine, a Warne je nedavno otkrio kako mu je jako žao što je ta veza propala jer mu je još stalo do glumice.

Najčitaniji članci