Show

Komentari 6

Elizabeth Hurley skinula sve sa sebe u novom božićnom filmu

Elizabeth Hurley skinula sve sa sebe u novom božićnom filmu

Za potrebe snimanja komedije pokazala je zavidno tijelo u 57. godini života. Uz nju u glumačkoj postavi novog blagdanskog filma su i Kelsey Grammer, John Cleese i Caroline Quentin

Već je svima dobro poznato da glumica Elizabet Hurley (56) nema problem sa skidanjem, a to je potvrdila i u novom Netflixovom filmu 'Djed Božićnjak se vratio'.

POGLEDAJTE VIDEO 

Hurley se zbog potreba snimanja u komediji skinula u potpunosti i ponovo pokazala zavidno tijelo u 57. godini života. Uz nju u glumačkoj postavi novog filma su i Kelsey Grammer, John Cleese i Caroline Quentin

Naime, Hurley je u filmu utjelovila lik modne urednice Joanne Christmas koju u jednoj sceni grubo prekinu dok se tuširala na što ona odgovara vrištanjem. 

Elizabeth Hurley in the new Christmas movie

Nova komedija na Netflixu zapravo priča priču o četiri sestre koje su se okupile za blagdanski odmor u vili u Yorkshireu. Njihov otac James Christmas, kojeg glumi Kelsey Grammer, vraća se u njihove živote nakon 27 godina i to s novom djevojkom. Jedna od sestara pokušava da cijelo okupljanje prođe savršeno no, stvari se zakompliciraju. 

Najčitaniji članci